Dziś rano cały świat kupiłem, gwiazdy i słońce, morze, las, i serca, lądy i rzek żyły, Ciebie i siebie, przestrzeń, czas.
iluzja
68%
taniec to miłość czy przekleństwo?
name:
Cheolmin Seon
Wysłany: 2018-01-20, 13:27
Multikonta: Levi
Shivali, omg! ;_; Już myślałam, że swoim azjatą odstraszyłam ludzi, bo wiadomo, co specyficzny wygląd to trochę be. :C
No pewnie, że się znamy! I chyba ich relacja byłaby pozytywna? Niby z Cheolma trochę taki mruk, ale dobry z niego człowiek, ponadto obydwoje nie są stąd- to mogłoby dawać jakiś początek relacji, o.
Jakby Shiv przeszkadzało, że ktoś jest mrukiem...
W sumie, jesteśmy jedynymi postaciami z Azji na forum, choć na dobrą sprawę, nie jestem pewna czy Shiv nie utożsamia się bardziej ze Szwecją Możemy też pokombinować coś w kierunku tańca, chociaż ja od początku widziałam Shiv w towarzyskich i tradycyjnych hinduskich i to nie tak super profesjonalnie, więc nie wiem jak to się ma do szkoły tańca, w której pracuje Cheo. Może na jakiejś imprezie FPTP byli tymi jedynymi ludźmi którzy nie depczą innym po stopach
Dziś rano cały świat kupiłem, gwiazdy i słońce, morze, las, i serca, lądy i rzek żyły, Ciebie i siebie, przestrzeń, czas.
iluzja
68%
taniec to miłość czy przekleństwo?
name:
Cheolmin Seon
Wysłany: 2018-02-01, 16:47
Multikonta: Levi
Shiv, Cheo to bardziej nowoczesne. Wiesz- hip hop i tak dalej. :D Choć wiadomo, jak człowiek ma poczucie rytmu i ten feeling to i w klasycznych się odnajdzie! Mogliby się od siebie wiele nauczyć, jeżeli chodzi o taniec, a dowiedzieli się o sobie... Właśnie na jakiejś imprezie z organizacji. Możemy zrobić tak, że przetańczyli ze sobą duużo piosenek, bo obydwoje mieli z tego radochę, o!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum