Poprzedni temat «» Następny temat
Sami
Autor Wiadomość
Samantha Bartowski

The bottom of the bottle is my only friend.

Alkokineza

3%

Były mieszkaniec DOMu / bezdomna

name:

Samantha Yasmine Bartowski

alias:
Sam, Kowalski

height / weight:
170/47

Wysłany: 2017-12-28, 14:54   Sami
   Multikonta: Caroline, Joe

#FPTP

Pierwszy strzał! #ZadaniaMG

1 Rok na Giftedach!

2 lata Giftedów!

Here's to us, here's to love,
All the times that we fucked up;
Here's to you, fill the glass,
Cause the last few days have kicked my ass!
So lets give em hell, wish everbody well;
Here's to us!

KOCHAM
• Aaron Bartowski - Braciak, "Młody" - powoli próbujemy odbudować nasze dawne relacje. Czasem... To się nawet udaje. Ale większość czasu i tak mi wypomina moje błędy...
• Ricky Roseberry - Była moją pierwszą, i zniknęła z mojego życia tak nieoczekiwanie. Dzisiaj jednak próbujemy odzyskać to, co niegdyś nas łączyło...

LUBIĘ
• Vreer Olovsson - Nie widziałyśmy się już od kilku lat, ale chyba wciąż żywimy do siebie sympatię. Poznałyśmy się, bo nasi bracia byli najlepszymi przyjaciółmi - do czasu...
• Shivali Nyberg - Widziałyśmy się kilka razy w siedzicie F.P.T.P. i na kilku akcjach. Po mojej utracie zdrowia, przekonałam się, jak złote serce ma ta panienka...
• Dale Fowler - Stary kompan od szklanki. Mój BFF. Nawet po latach bez problemu odnaleźliśmy wspólny język.
• Victoria Johnson - Sąsiadka. Już wcześniej miałyśmy ze sobą całkiem niezły kontakt, ale odkąd ucierpiałam na polanie, bardzo się zbliżyłyśmy. Czy muszę liczyć, ile razy ratowała mnie choćby drobnymi zakupami?
• Leilah Addams - Nie chcę wiedzieć, co by się stało, gdyby nie zareagowała na moich wspaniałych "przyjaciół" przed laty. Jestem jej przeogromnie wdzięczna i kieliszka to jej na pewno nie odmówię!
• Sage Ackerman - Barmanka w Hard Rock Cafe. Ciekawa istotka - przy jednej popijawie tam u niej, to się nawet nieźle rozgadałyśmy i chyba każda z nas powiedziała trochę za dużo. Dalej twierdzę, że odnalazłaby się w progach F.P.T.P.
• Conor Donovan - młodzik, którego zaciągnęłam do F.P.T.P., czasem sobie razem popijemy. W sumie, to chyba możemy pogadać o wszystkim, nu.
• Andy Dark - sporo nas łączy i dobrze się dogadujemy. Pijemy razem i odpierdalamy razem. To chyba najlepsze skwitowanie tej znajomości.
Febe Duarte - Mutantka, z którą żywię pozytywne relacje. Poznałyśmy się przez moją działalność w FPTP, przed laty pomagała mi też w poszukiwaniach Aarona, korzystając ze swoich umiejętności. Tylko czy ja dzisiaj jestem zdolna jakkolwiek jej się odpłacić?
Alba Delgado - Dziewczyna Młodego. Urocza blondyneczka. Czy można jej nie lubić?
Phil Ashley Neumann - kręci się to takie koło tego młodego modelka, co to niby z FPTP pracował. Pewno nie jedno piwo, winko czy wódeczkę już razem opróżniliśmy.
Lasair Roarkedaughter - Znamy się jeszcze z FPTP. Specyficzna dziewczyna, ale w sumie to się dogadujemy.
Brian Kersey - jeden z moich kompanów z przeszłości. Zawsze widziałam w nim wzór do naśladowania - był odważny, silny i zawsze gotów do działania. Wiele mnie nauczył, bym była gotowa przetrwać. Chyba potrzebuję, by na nowo mi to przypomniał...

TO SKOMPLIKOWANE
• Nikita Orlov - W sumie to nie znam gościa. Wkurza mnie tylko ten cały medialny szum wokół niego. I Wkurza mnie, że inni wciąż nas ze sobą porównują. W sumie to nie wiem, czy serio go nie lubię, czy może jednak jest to sztucznie napędzana rywalizacja w internecie? Nieważne, i tak śmiesznie się go wkurza.
• Matilde Wallace - kiedyś stałyśmy na neutralnym gruncie. W sumie laska zrobiła mi kilka tatuaży. Jednak ten jeden raz, gdy obie miałyśmy zdecydowanie zbyt przejebany dzień... Cóż. Wszystko się zmieniło. Ja nie mogę teraz przestać myśleć o małych wspomagaczach, gdy ona przestała całkowicie myśleć o mnie.

NIBY ZNAM, ALE...
• Donny Emerson - Mieszał mi w głowie, podczas mojego jakże miłego pobytu w siedzibie D.O.G.S. Tylko... Czy ja bym go dzisiaj chociaż skojarzyła?
Richard Ryan - Wiem, że istnieje, wiem, że pomagał FPTPowcom, i wiem, że jest prawnikiem. Ale tak w sumie, to na tym moja wiedza się kończy.
Margaret Trailor - Głowę bym dała sobie uciąć, że to Alison! To ciało, te włosy, ta twarz... To musi być Alison! Tylko dlaczego... Dlaczego nie reaguje na własne imię?
Jamie Duncan - Kojarzę gościa z kilku barów, chyba nawet raz albo dwa widziałam jak tyłkiem kręci. Popić to z nim można, ale chyba nigdy nasze rozmowy nie wychodziły poza te barowe...

NIE LUBI?
• Cassandra Gardner - Niby widziałyśmy się już trzy razy, a ja dalej nie wiem, jak ta kobieta się nazywa. Wiem tylko, że za bardzo interesuje się Aaronem i mną. I z całą pewnością - pcha swój nos nie tak gdzie trzeba. Czyżby pracowała dla Rządu?

NIENAWIDZ?
• Artemis Danvers - Ja jej ofiarowałam serce i własne mieszkanie, a ona mnie zdradziła z naszym wspólnym znajomych na imprezie. Czy mogło być coś gorszego? Od dwóch lat jej unikam i mam nadzieję utrzymać ten stan jak najdłużej...
• Rocky Roseberry - Kiedyś nawet darzyłam ją sympatią. Dziś jednak wiem, że ta mała oznacza tylko problemy. Co gorsza... Próbuje stanąć na drodze do mojego szczęścia...

...
• Alison Blake - była moją najlepszą przyjaciółką, z nią zawsze się najlepiej piło. Wszystko jednak się zmieniło, po jednym, pijackim uniesieniu... A teraz... Teraz to i tak już nie ma znaczenia, bo jej już nie ma...

The sweet escape...
...Is always laced with a familiar taste of poison...
Ostatnio zmieniony przez Samantha Bartowski 2018-11-12, 12:59, w całości zmieniany 21 razy  
[Profil]
    [AB-]

Vreer Olovsson

rape me, my friend, rape me again

bariera ochronna

33%

miłość zmieniła się w koszmar

name:

Vreer Olovsson

Wysłany: 2017-12-29, 17:59   

Yay! Kogo moje oczy widzą!
My to się musimy znać ;-)
[Profil]

Samantha Bartowski

Alkokineza

3%

name:

alias:
Sam, Kowalski

height / weight:
170/47

Wysłany: 2017-12-29, 21:52   

#FPTP

1 Rok na Giftedach!

2 lata Giftedów!

Vreer Olovsson napisał/a:
Yay! Kogo moje oczy widzą!
My to się musimy znać ;-)

Ja o czymś nie wiem? :D
Jak najbardziej możemy, jakieś propozycje co do dotychczasowych relacji? :D

The sweet escape...
[Profil]
    [AB-]

Shivali Nyberg

If your heart was full of love, could you give it up? 'Cause what about Angels? They will come, they will go, make us special.

więź telepatyczna

72%

zbieg

name:

Shivali Nyberg

height / weight:
177/55

Wysłany: 2018-01-06, 11:58   
   Multikonta: Hopper, Donny

Anioł Stróż w hinduskim wydaniu

Pisze dobre wąteczki!

#FPTP

Podróżnik w czasie

FPTP trzyma się razem?
[Profil] [WWW]
  [B+]

Nika Orlov

we're born naked, and the rest is drag

auroskopia

76%

x

name:

Nikita Orlov

alias:
Vodka Tension

Wysłany: 2018-01-09, 21:16   

Oboje są z FPTP i oboje zajmują się krawiectwem! Coś koniecznie musimy dla siebie wymyślić :>

Byłabym za tym, że znają siebie bardziej z mediów społecznościowych, choć w twarz w twarz też czasem im się zdarza (ale rzadko). Samantha mogłaby z całej siły hejcić wszystko to co Nika robi (bo cóż, szyje dziecięce kostiumy i wrzuca je na instagrama, gdzie tu jakiekolwiek umiejętności?), mogłaby być jego osobistą hejterką, nie koniecznie musiałaby to robić na serio (może ma w tym jakiś ukryty cel, nie wiem xddd). Z drugiej strony Nika za wszelką cenę chciałby hejcić to co robi Sam, ale nie wychodzi mu to na całej linii. Za każdym razem gdy coś zaczyna krytykować wychodzi mu komplement.

Widzisz to? A może coś innego?
[Profil]

Samantha Bartowski

Alkokineza

3%

name:

alias:
Sam, Kowalski

height / weight:
170/47

Wysłany: 2018-01-14, 21:24   

#FPTP

1 Rok na Giftedach!

2 lata Giftedów!

FPTP zawsze razem! :D

Shivali - znamy się z jakiś wspólnych akcji i zakumplowałyśmy po kilku spotkaniach? :D

Nikita - Jeśli wejdzie motyw od nienawiści do przyjaźni, to jestem jak najbardziej za :D

The sweet escape...
[Profil]
    [AB-]

Nika Orlov

we're born naked, and the rest is drag

auroskopia

76%

x

name:

Nikita Orlov

alias:
Vodka Tension

Wysłany: 2018-01-14, 21:26