Żołnierze żyją. Oni umierają, a nie Ty, i czujesz się winny, ponieważ cieszysz się, ze oni umierają, a nie Ty. Żołnierze żyją i zastanawiają się dlaczego.
przetrwanie
zmarła żona
name:
Jonatan Nyman
alias:
Blixt
Wysłany: 2017-12-15, 22:23 Jonny is dead Multikonta: Samara Hopper
My favorite sport is female and my favorite food is beer
Jest człowiekiem z krwi, mięśni i kości. Był reporterem wojennym, najemnikiem i kiedyś zakochany. Jest Dowódcą Drugiego Oddziału HC i złamany.
pozytywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
Żołnierze żyją. Oni umierają, a nie Ty, i czujesz się winny, ponieważ cieszysz się, ze oni umierają, a nie Ty. Żołnierze żyją i zastanawiają się dlaczego.
O, pani! Ciebie od smierci Yvonne to najbardziej! A wgl to mysle, ze z Twoja matka to moglem byc w bardzo specyficznych stosunksch, to chyba prawie moj rocznik? Pewno ja kiedys spotkalem, moglem sie jej pozbyc, sila sprowadzic do rzadu, badz "przed sad" GC, a zamiast tego pogadalem. Inteligentna z niej byla babka. Szkoda, ze nie dostałem zaproszenia na pogrzeb.
It is follow the leader, baby, that is how it is gonna be. If you ever really wanna get lost, then follow me.
telekineza
78%
Była szefowa Bractwa Mutantów
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-17, 20:14
2 Lata Giftedów!
Jonny Nyman napisał/a:
O, pani! Ciebie od smierci Yvonne to najbardziej! A wgl to mysle, ze z Twoja matka to moglem byc w bardzo specyficznych stosunksch, to chyba prawie moj rocznik? Pewno ja kiedys spotkalem, moglem sie jej pozbyc, sila sprowadzic do rzadu, badz "przed sad" GC, a zamiast tego pogadalem. Inteligentna z niej byla babka. Szkoda, ze nie dostałem zaproszenia na pogrzeb.
tak myślałam!
sorki, pogrzeb był tylko dla ludzi z Bractwa
ale tak generalnie to miło z Twojej strony, że mi matki nie zabrałeś nigdzie! może nie będziemy musieli się nienawidzić najbardziej na świecie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum