Wysłany: 2017-12-10, 23:24 Pobawimy się w policjantów i złodziei?
Max Temple
W wielkim skrócie: Max zabiła swoją matkę mocą nad którą nie panuje. Uciekła z Portland do Seattle. Jest bezdomna, żyje z tego co ukradnie. Chce się nauczyć panować nad swoją mocą, w tym celu próbuje wymyślić jak, będąc małą gówniarą bez pieniędzy, dostać się do Olympii.
pozytywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
Aiden zaczynał podobnie jak Max, może był tylko trochę starszy no i nie zabił nikogo, ale żył długi czas na ulicy, więc może zrozumieć jej sytuację. Myślę, że może Aiden mógłby być pierwszą osobą z bractwa którą Max spotkała. Właściwie to Aiden mógł od kogoś bractwa dowiedzieć się o dziewczynie i wybrać się do Seattle, żeby znaleźć ją szybciej niż DOGS, bo sprawa nadzwyczajnego zniknięcia jej matki mogła zrobić lekkie zamieszanie w mediach. Co o tym sądzisz?
Mary jest w sumie dosc dobra dziewczyna, choc nie lubi sie do niczego przywiazywac, ani szczegolnie zwracac na siebie uwagi, ale co myslisz o tym, zeby w jakichs smiesznych okolicznosciach Maxine zmuszona byla u Mary przenocowac jedna noc i tak sie poznaly? Jako, ze Samara nie pozwala sobie na sentymenty, pewnie nie przedluzylo sie to bardziej niz bylo konieczne, ale mozemy cos podumac, bo chcialabym z Twoja Max cos ciekawego. Sam mogla ja potracic, albo mozemy znalezc cos bardziej wyszukanego.
Oki, jutro akurat mam prace, wiec jesli bedziesz miala ochote cos nam zaczac to sie nie krepuj. Jesli nie, ja zaczne nam cos jutro blizej 22 badz pojutrze. Odpowiada ci od razu wspolny watek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum