Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2017-12-09, 17:35 a product of war
1 Rok na Giftedach!
no one ever apologized for making me this way
» w Bractwie Mutantów od czterech lat » Mógł być jedną z osób, która cię zwerbowała i pomogła ci, gdy się ukrywałeś » Raczej ciężko się z nim zaprzyjaźnić, większość ludzi traktuje z dystansem, bardziej związany z osobami, które są w bractwie tak długo jak on » mimo paskudnego charakteru naprawdę 'troszczy' się o swoich braci mutantów, na swój dziwny sposób » Zwolennik siłowego rozwiązania konfliktu, mógł cię podburzać do wyjścia na ulice i zrobienia porządku z tymi, którzy polują na mutanty » bardzo sceptyczny w stosunku do nowej władzy » nie gada o swojej przeszłości, ale jeśli kiedyś zasugerowałeś mu, że naprawdę zabił swoją siostrę mogło się zrobić wybuchowo » uważa mutantów za nadgatunek, dlatego gardzi ludźmi, dlatego też uważa że to nie oni powinni rządzić, tylko mutanci. Dlaczego wilk ma słuchać owiec? » Ma słabość do pięknych kobiet, niestety. «
pozytywne
James Shepard - najlepszy przyjaciel
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
Nancy Flanagan - była dziewczyna, zdrajczyni
neutralne
Czułam chłód, odkrywając karty przeszłości naszego Łowcy. Intrygująca postać!
Przeczuwam, że to właśnie Ronnie jako pierwszy z mutantów pomógł jej, kiedy najbardziej tego potrzebowała i dzięki niemu trafiła pod dach Bractwa. Alba traktuje go jak rodzinę, opiekuna. Być może martwi się o niego, przeczuwa coś niepokojącego?
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2017-12-10, 00:21
1 Rok na Giftedach!
Rosario, myślę że fakt, że jest taka niesympatyczna przemawia tylko na jej korzyść! Ronnie nie przepada za ludźmi pierdzącymi tęczą, chociaż wyobrażam sobie, że jest równie wkurzająca co on, więc nie może to być też za bardzo sympatyczna relacja.
Pomogła mu kiedyś uciec przed policją, gdy wybrał się na "łowy", za to miał u niej dług do momentu. Może to właśnie on kontaktuje się z nią, gdy ma przekazać jakieś ważne informację dla Bractwa. W sensie na radarze policyjnym pojawia się jakiś mutant, ona rzuca informację dla Ronniego, a on stara się przechwycić go przed rządem? Może tworzą całkiem nieźle działający team, oprócz tego że wylewają na siebie swój jad, ale w gruncie rzeczy to się lubią i wspierają, bo jadą na tym samym wózku. TYLKO WARA OD JEGO RZECZY, bo straci samochód i mieszkanie.
Alba - bardzo mi się to podoba, dlatego czułby się za nią odpowiedzialny. W końcu on ją tutaj sprowadził. Dlatego pewnie mógłby być kimś w rodzaju jej opiekunka. I na pewno przyda się ktoś kto uroni nad nim łezkę, gdy będzie kroczył swoją ścieżką
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2017-12-10, 00:55
1 Rok na Giftedach!
Tak! Myślę, że w sumie mogliby mieć całkiem nie złą taktykę bojową, patrząc na to, że Aaron nie potrafi stworzyć płomienia, a Ronnie jest w stanie wywołać wybuch
To już Cię w sumie lubię, a Ty za to możesz lubić mnie z tego względu, że jestem mniej więcej tyle czasu w Bractwie co ty. Może trochu więcej. Nie określałam dokładnie, aby że od 3 lat jest łowcą. Aczkolwiek, czasami może być dziko, bo obaj bywamy wściekli...
Tyle punktów wspólnych, że aż musiałam wpaść
Z charakteru są dość podobni. Oboje wycofani, "troszkę" wybuchowi, o ile się nie pozabijają, to mogliby się całkiem dobrze dogadać. W Bractwie są prawie tyle samo lat, więc trochę się już znają i co najważniejsze: oboje uznają mutantów za wyżej postawiony gatunek niż ludzie, więc co z tym zrobimy przystojny kolego?
Now hush little baby, don't you cry, everything's gonna be alright. Stiffen that upper lip up little lady, I told ya, daddy's here to hold ya through the night.
being awesome
dead
name:
Daniel Cavanah
alias:
Day
Wysłany: 2017-12-11, 20:47
Multikonta: Quill
jak jeden łowca do drugiego, przychodzę po relacje
Tak myślę nad jakimiś relacjami, ale może podumamy razem to będzie mi przyjemniej? :) Nie Alex, nie Sally, więc wyszła Sam... Znaczy Mary. Mary Reynolds. I bardzo chciałaby poznać wybuchowego łowcę bractwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum