Mają takie same obowiązki w Bractwie.
Są w podobnym wieku.
Troszczą się o innych.
Sporo przeżyli.
MAJĄ TYLE GIFÓW.
Zróbmy coś koniecznie.
Widzieliście końcówkę ostatniego odcinka?
Widziaaałam
No i razem są wolontariuszami to pewnie wiele czasu też spędzają razem i chcą wszystkim wokół pomóc. I Alba chyba jest krócej od Alca, więc on mógł jej pomagać jakoś się ze wszystkim pogodzić I na pewno coś super jeszcze im teraz damy
Ukryj:
Christian Acosta napisał/a:
Tak chciałem powiedzieć, że jestem przyjacielem twojej prawie-dziewczyny
Prawie, byłej i obecnej Nooo to muszę się znać i Alec to taki typ człowieka, co z każdym chce być w pozytywnych relacjach także może czasem się będzie wkurzał na niego, że kradnie mu Venus, ale i tak jacyś spoko kumple, ze względu na Vee?
Alec to dziecko słońca, to na pewno pozytyw. Rudy miał wielki szacunek do jej matki, a teraz na pewno będzie wspierał jak tylko może Colleen.
No i się trochę kłócicie z Vee, więc na pewno rudy zawsze chciał je jakoś godzić :D Na razie tyle jestem w stanie wymyślić :c
To ogółem proponuję coś takiego,że znamy się, nawet lubimy, czasami dla jaj Chris rzuca jakieś podteksty i mogą się drażnić trochę ale tak po przyjacielsku
taaak! piękna sprawa! Colleen przyda się ktoś, kto ją wspiera i tak, niech godzi ją z Vee, podoba mi się ten pomysł zdecydowanie
No to fajnie i kiedyś się zgadamy na grę
Christian Acosta napisał/a:
To ogółem proponuję coś takiego,że znamy się, nawet lubimy, czasami dla jaj Chris rzuca jakieś podteksty i mogą się drażnić trochę ale tak po przyjacielsku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum