Cześć!
Mam w sumie dwie postaci do podrzucenia. Po pierwsze - Donny, miły DOGS, który fabularnie chyba właśnie przestaje być i miły, i z DOGS Po drugie, tak bardziej przyszłościowo - Wiliam Hopper. Mutacja Hoppsa i Witchity dają dość podobne objawy, działają jak guz mózgu. U Willa największym problemem jest nadciśnienie śródczaszkowe, już mi się zapowiadało, że będzie martwy, ale znalazł tymczasowe rozwiązanie. Ciągle umiera, choć znacznie wolniej, co nie zmienia faktu, że musi jak najszybciej znaleźć sposób na przeprowadzenie operacji z otwieraniem czaszki, bo właściwie jeśli na ten moment cokolwiek pójdzie źle, może dostać wylewu i umrzeć. Także ten, jakbyś chciała się dowiedzieć, które leki sprawiają, że nie chcesz sobie codziennie palnąć w łeb, żeby wyłączyć migreny, to się polecam.
Nie wiem jak, ale fajnie by było się znać :x Mam Brada albo Scarlett. Z dziewczyną raczej byłby negatyw, bo nienawidzi każdego mutka (chyba że nie będzie wiedziała to można się zakolegować). Brad mógłby ją lubić, ale jak się dowie, że pracuje w DOGS to przestanie
Dark hair for catching the wind - not to veil the sight of a cold world.
Neurochirurg / członek sztabu badawczego D.O.G.S.
name:
Caroline McCoy
alias:
Julie Kane
height / weight:
159/53
Wysłany: 2019-02-07, 13:55
Multikonta: Sam
2 lata Giftedów!
Podsyłam Carolinkę do relków Z całą pewnością powinnyśmy się znać w pracy, pewno długie godziny razem spędzamy w labkach :D Jestem w sumie otwarta, czy ta relka powinna iść w kierunku pozytywnej/negatywnej czy stricte neutralnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum