When the rain fell And the flood came And the wind blew hard Like a hammer on these walls We didn't crack or break or fall We built this house on a rock
Kelnerka w SkyCity Restaurant
name:
Beth Delgado
alias:
Przypomnisz mi?
height / weight:
169/65
Wysłany: 2018-08-05, 15:52 Beth Delgado
Elisabeth Delgado
• 46 letnia kelnerka z amnezją wsteczną mieszkająca całe życie w Seattle • Uznana za zmarłą przez swojego męża -Marcosa i córkę Albę których nie pamięta • Beth nie pamięta niczego co miało miejsce między jej 18 urodzinami a 25 lipca 2016r. • Bardzo przydałaby się jej bliska osóbka którą poznałaby po wypadku, przygarnę każdą relację rozpoczętą po tym, jak straciła pamięć :) • Wszelkie osoby które mogła znać przed wypadkiem są mile widziane, miejcie jednak na uwadze to, że kobieta nic nie pamięta.
pozytywne
Marcos Delgado - Mój mąż którego nie pamiętam a z który spędziłam dobre ponad dwadzieścia lat wspólnego życia. Odkąd się odnaleźliśmy próbuje przywrócić mi pamięć równocześnie poznając się na nowo.
Selene Parr - moja najlepsza przyjaciółka od dzieciństwa, nie miałyśmy kontaktu przez naprawdę długi czas gdy jednak dowiedziała się o moim wypadku zrobiła bardzo wiele, by pomóc odzyskać mi wspomnienia z dzieciństwa.
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
Charlotte Shelby - Wredna i podła współpracownica mojego męża za którą naprawdę nie przepadam. Gdybym tylko mogła wyrzuciłabym ją z firmy Marosa na zbity pysk, byleby więcej już jej nie widzieć.
neutralne
When the rain fell And the flood came And the wind blew hard Like a hammer on these walls We didn't crack or break or fall We built this house on a rock
name:
Beth Delgado
alias:
Przypomnisz mi?
height / weight:
169/65
Wysłany: 2018-08-05, 16:04
No już, już o córce zawsze będzie pamiętać, jak ją sobie w końcu przypomni :3
Cześć
Z Donnym na pewno coś prędzej czy później będzie, skoro dawno temu znali się z papą, a oprócz tego jest dość oczywistym wyborem jeśli chodzi o odzyskiwanie wspomnień. Jeszcze tak wspomnę o tym, że przez współprace rodzin Gardner-Delgado ludzie Papy polowali na Hoppera, ale nie wiem czy chcesz coś z tego wyciskać. No, a tak poza tym to mam jeszcze Shiv, co od kilku lat mieszka w Stanach, właśnie w Seattle c:
name:
Beth Delgado
alias:
Przypomnisz mi?
height / weight:
169/65
Wysłany: 2018-08-05, 17:27
Z Donnym z pewnością coś będzie gdy Beth natrafi w końcu na papę i on również, w końcu oboje nie wiedzą nawet że się znają :) Pytanie czy moc Donna byłaby w stanie jej pomóc? Zawsze możemy jeszcze zrobić wątek że poznaliby się po ich utracie pamięci i zakolegowali?
Co do Hoppera możemy coś pomyśleć gdy Beth wrócą już wspomnienia, ewentualnie również mogli by się poznać po tym, jak utraciła pamięć?
Z Shivali widzę tu pozytyw, obie chcą pomagać ludziom i mają dużo empatii w jej obecnej sytuacji Beth z pewnością próbowałaby jej pomóc, może oferując dach nad głową?
name:
Beth Delgado
alias:
Przypomnisz mi?
height / weight:
169/65
Wysłany: 2018-08-05, 19:35
A chcesz mamę znać?
name:
Beth Delgado
alias:
Przypomnisz mi?
height / weight:
169/65
Wysłany: 2018-08-06, 00:06
Mama mówiła że chciałeś mnie zabić, możliwe że nadal pamiętam twój głos
Skoro tata Delgado nie będzie mnie lubić, to mama może mnie lubić... Może jest bffką cioci Bartowski? O ile papa Delgado w roli Sam się zgodzi. #koło_wzajemnej_adoracji XD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum