Była najemniczka wytrenowana przez tokijską yakuzę. Hakerka, zabójczyni oraz szpieg.
pozytywne
Tony Evans - właściciel ulubionego baru Kiry w Seattle, czasem wymieniają się informacjami lub innymi przysługami.
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
Gdy przerasta nas życie, chowamy się w jego cieniu.
bariera ochronna - fizyczna
86%
wolna mścicielka
name:
Ricky Roseberry
alias:
Sofia
height / weight:
156/50
Wysłany: 2018-04-02, 11:59
Multikonta: Brak
Podróżnik w czasie
1 Rok na Giftedach!
2 lata Giftedów!
Ja chcę coś na stopie koleżeńskiej. Może typu "coś za coś". Ricky studiowała informatykę więc dzięki niej mogłyby się poznać, a później gdyby Ricky potrzebowała czegoś z neta zgłaszałaby się do niej, za co Kira miałaby zapewnioną obronę od Ricks.
Tony, będziesz ulubionym barmanem Kiry w całym Seattle. Na pewno masz najświeższe nowinki, więc może jakaś wymianka? Poprawienie zabezpieczeń w barze, zdobycie jakiś informacji. Wykreślenie nazwy baru z listy miejsc podejrzanych lub z tras patrolowych psów?
Ricky, dla ludzi z Bractwa wszystko jest do zrobienia :D
Jezu jak idealnie prosta i piękna zarazem relacja. Lepiej bym tego nie wymyślił, szczególnie że pod barem mam dużo sprzętu który może ja zainteresować i spodobać. Poza tym Evans to też maniak komputerowy :)
Kira na komiksach się nie zna, więc takie porównanie są mocno abstrakcyjne, ale Mike może jej przeszkadzać próbami wprowadzenia w świat obrazkowych historyjek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum