Lellah, pani żołnierz z Izraela, która lubuje się w typowo męskich rozrywkach jak barowe bójki czy picie hektolitrów alkoholu. Znajomość Krav Magi na pewno pomaga w wychodzeniu z tych bójek zwycięsko. Jak się wkurzy to pośle piorun, albo wyłączy prąd w całym budynku, a wkurza się dosyć łatwo. Ale chodzą plotki, że potrafi też być miła. Naprawdę.
pozytywne
Samantha Bartowski - Leilah uratowała tyłek Sammie przed kilkoma mało uprzejmymi panami w barze, no i od tego czasu chodziły pić razem. Kontakt urwał sie rok temu, ale teraz trzeba odnowić!
Shivali Nyberg - Za odnalezienie i opiekowanie się Lizzie, kiedy Leilah nie mogla na pewno duża wdzięczność ze strony Lei
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
No skoro lubi męskie rozrywki to doskonale dogada się z Bradem :D
Poza tym może współlokatorzy? Myślę o takiej relacji, że Leilah to jak starsza siostra dla niego? :D Chyba, że Ci nie pasuje
No starsza siostra jak najbardziej mi pasuje! :) Mogą też trenowac razem itp :)
No i niby Lei ma dom gdzie mieszkała z Lizzie i swoim partnerem, ale po porwaniu Lizzie tam nie wróci, przynajmniej nie od razu, więc współlokatorzy jak najbardziej może być.
Neutral może, Tutaj nie widzę jakichś szczególnych podstaw do negatywu, mogą po prostu mało o sobie wiedzieć, Lei zna Sammie dosyć dobrze, ale nie ma powodu by wchodzić w drogę jej dziewczynie - no chyba, że na przykład Ricky będzie uważać, że Lei jest zbyt porywcza czy coś. Ale ze strony Lei raczej neutral.
Oh Colleen właśnie miałem pisać- tutaj widzę duży pozytyw, Lei cieszy się, że mają młodą przywódczynię. I sama Lei bedzie bardzo poważnie brała obowiązek ochrony Coleen i wszystkie względy dotyczące jej bezpieczeństwa, najchętniej nie opuszczałaby jej na krok gdy Colleen jest na otwartej przetrzeni - no i myślę, ż emoga być dobrymi koleżankami, Lei miała dobry kontakt z jej matką też.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum