Wysłany: 2018-05-27, 22:37 Szymek Multikonta: Stuart
Podróżnik w czasie
Simon Govain
Szymek to surowy Trener z obozu Bractwa. Pomimo swojej oschłości, to człowiek godny zaufania, z którym łatwo można nawiązać kontakt. Wierny wyznawca 4 zasad krav magi
pozytywne
RICKY ROSEBERRY - Ulubiona uczennica, co uczy się bardzo pilnie
MICHAEL RYAN - Też doby uczeń
DALE FOWLER - Rehabilitant
negatywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
neutralne
Conor Donovan - Bracia ale lata się nie widzieli. Jak na siebie zareagują? Relacja zdecydowanie w kierunku pozytywu
ADENE VICTORIA - Ziomeczki z krav magi, w kierunku pozytywu, ale za bardzo się nie znają
VIGGO HETFIELD - Poznali się, wiedzą o sobie, ale jedyne co ich łączy to niepisana umowa nie rozmawiania o mocach drugiego
O patrz, koledzy po fachu.
Oczywiście, Simon mógł mieć kontakt z Viggo kiedy podróżował na północ kraju. I tu pytanie czy szukasz czegoś pozytywnego raczej, czy negatywnego
Widzę taki neutralny pozytyw
Coś na zasadzie niemej umowy o nie mówieniu o swoich mocach, które prsez przypadek poznali przy spotkaniu. Jak się na to zapatrujesz?
I'd like to get to know you but you're talking much too slowly
Superszybkość
85%
Łowca w bractwie
name:
Michael Ryan
alias:
Streak
height / weight:
180/69
Wysłany: 2018-06-03, 12:22
Multikonta: Jamie/Tom
Pierwszy strzał! #ZadaniaMG
1 Rok na Giftedach!
Możesz być tym co jeszcze bardziej poducza Mike'a wali wręcz :D A co do relacji szczerze nie mam pomysłu, jako, ze jesteśmy z bractwa znać się wypada :D
Witam wpadam na pewno Rocky chociaż ona woli trenować własnym zakresie :P oraz dodatkowo masz Lasair nie wiem co tutaj można zbudować ale pokombinować można :)
Dodatkowo jakbyś chciał to mam jeszcze Louanne (znać na pewno zna, ale czy to obu stronę lub chociaż słyszał o niej) oraz Esther
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum