Mama Z - kochana kobietka która jest dla mężczyzny niczym druga matka i za której ciasto byłby w stanie zabić. Czasem dla niej pracuje.
Agent Lucasa- ziomeczek który płaci mu duużo pieniążków za ochronę jego tyłka.
Ronnie Henderson - Przyjaciel z dawnych lat, obecnie łączą ich szemrane interesy i rebelia.
Colton Payne - Kolejny przyjaciel z którym połączyły go interesy, fakt że oboje mieli kiepskich ojców jak i zamiłowanie do używek.
Charlotte Shelby - Jedna z osób która opłaca go by dać nauczkę tym, którzy na nią zasługują.
Marcos Delgado - Wspólnik i przyjaciel, o prawda Viggo nie handluje mutazyną ubija za to znim wszelkie inne interesy.
negatywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
neutralne
Margaret Trailor Lucas Hope IMI? I NAZWISKO - opis relacji
A ja tutaj przyjdę, bo Viggo wydaje mi się być świetnym materiałem, żeby moja Shivali mogła na nim realizować swój kompleks mesjasza Jeśli nie wykombinujemy jakiegoś ciekawego sposobu jak mogliby się poznać, to zawsze zostaje nam moc Shiv albo rozegranie tego na fabule, kiedy już DOGS ją wypuści.
Oprócz tego mam mojego niezwykle uroczego Hoppera, ale o ile nie masz jakiegoś pomysłu, to raczej bym nie kombinowała z ich relacją, może akurat kiedyś fabuła ściągnie ich w to samo miejsce.
_________________ Po 12.01 Hopper jest ogolony na łyso i ma opatrunek z tyłu głowy.
Przewertowałam kartę Shivali, masz jakis pomysł jak mogliby się poznać? Ciężko mi ich połączyć przez otoczenie bo wydaje mi się iż jest zbyt miła by poznać Viggo przez znajomych, nie mniej dorastała w Szwecji a on jest w połowie Norwegiem, można by o to zachaczyć :)
Co do Hoppera, chyba najlepiej by było aby fabuła tym pokierowała :)
Relek nie umiem wymyślać ale jestem Do wyboru Fay, mieszkająca w Olympii, przynależąca przez dłuższy czas do bractwa i wywalona z niego za udział w ataku na dogs. Problem tylko taki, że chwilowo mnie event blokuje z grą Ale jak najbardziej mogą znać się z wcześniej, Fay ma sporo znajomości, więc wystarczy pomyśleć jak i kiedy mogłaby się skumplować z Viggo
No i jest jeszcze Margaret z GC, na której na razie wolałabym się skupić, tylko nie wiem, czy mogliby się spotkać inaczej, niż tylko przez przypadek. Fabularnie w Seattle są burze, więc mogła po prostu trafić do jego baru, chcąc schronić się na chwilę przed deszczem i tak by się zaczęło Ale jestem otwarta na propozycje
58%
Rebel
name:
Cassandra Eloise Gardner
alias:
Cassie
height / weight:
166 / 50
Wysłany: 2018-05-11, 22:03
Multikonta: Sophie
#Mrs. Sandman
Do czasu, gdy wszystko się pochrzaniło, Cass mieszkała w Seattle i pracowała dla FBI. Może nawiązali znajomość przez jakieś dochodzenie? A potem jakoś dalej wyszło?
Edit: Mam jeszcze ewentualnie Jane do podrzucenia, ale tu brak mi pomysłu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum