It is follow the leader, baby, that is how it is gonna be. If you ever really wanna get lost, then follow me.
telekineza
78%
Była szefowa Bractwa Mutantów
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-09, 19:25
2 Lata Giftedów!
chciałam im dać dobre kumpelki, które teraz, po śmierci Yvonne, mogły się mocno od siebie oddalić, zacząć rywalizować? Colleen stała się nerwowa, agresywna, może jak raz Vee do niej przyszła z jakimś prostym problemem, to da dosłownie wywaliła ją za drzwi? może Vee nie uważa, że Colleen powinna szefować? rzucam luźnymi pomysłami, wymyślmy coś fajnego
Może się wszystko składać na tą jedną całość, na pewno Vee uważa, że Colleen się nie nadaje i powinna znaleźć kogoś na to miejsce starszego, bardziej doświadczonego, a poza tym wkurza ją odkąd jej matka zmarła. Może nawet Venus chciała jej wymazać pewne wspomnienia albo zepchnąć w otchłań pamięci, by nie cierpiała tak bardzo i o to się głównie pokłóciły. Więc póki się C. nie pozbiera daleko nie zajdą!
Chris może być! Vee na pewno namawia go do przyłączenia się do Bractwa i nie robienia z siebie nie wiadomo jakiego króla, bo na pewno wiele jeszcze mógłby się nauczyć. Poza tym, jak czasem ma dość, to wpada do Acosty
Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2017-12-09, 19:47
1 Rok na Giftedach!
Myślę, że stara ekipa powinna trzymać się razem. Oboje są w Olympii od czterech lat, więc byli pewnie pierwszymi, którzy formowali bractwo. Ja bym tutaj postawiła o dbanie o swoje tyłki, poza tym może odkąd zaczęła siedzieć w internetach składa małe zamówienia u Ronniego, co by chciała, żeby dla niej zdobył jak wybywa po prowiant albo szukać innych mutantów. A ona zawsze usunie go z kamer ulicznych albo nasłuchuje policyjnego radia, czy może ktoś nie wpadł na jego trop. Może traktuje ją trochę jak młodszą siostrę (hehe, jedną już mu zabili), no i oboje nie do końca zgadzają się z obsadą nowej głowy bractwa.
Może kiedyś nawet zaproponowała mu, że usunie cierpienie z jego głowy, ale on powiedział, że tego nie chce. Teraz mogłaby chcieć usunąć z niej Nancy, a przynajmniej to że ją kochał.
telekineza
78%
Była szefowa Bractwa Mutantów
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-09, 19:49
2 Lata Giftedów!
ja to w ogóle bym rozegrała! Colleen siedzi sobie w "biurze", Vee wchodzi "hej, przyjaciółko, chciałam Ci pomóc", a Colleen by ją zaatakowała, na zasadzie "chyba zwariowałaś! odwal się!" XD
Ronnie wszystko super, chce mieć starszego brata dla Vee, tylko plis niech nikt nie zabija :c
Jak raz jej odmówił, to pewnie drugi raz już nie proponowała, chyba, że sam przyjdzie do niej, potem się rozmyśli, czy coś, albo będzie pewny, że już nie chce tej złej kobiety pamiętać
Colleen można coś takiego walnąć w retro tak sądzę ale dziś jestem bez sił, więc w najbliższym czasie sobie coś zagramy
Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2017-12-10, 00:24
1 Rok na Giftedach!
zastanowię się nad tym chociaż myślę, że ronnie jest takim typem, który chce pamiętać nawet te złe rzeczy, bo wierzy że im większe pokłady złości, to tym piękniej świat płonie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum