Wysłany: 2018-01-14, 23:03 Światło jest symbolem prawdy Multikonta: Lasair, Louanna, Rocky
Podróżnik w czasie
1 Rok na Giftedach!
2 lata Giftedów!
Esther Goth
,,Ci, którzy boją się ciemności, nigdy nie widzieli, co światło może zrobić."
Ma na imię Esther urodzona w Richmond 06 czerwca 1997 roku, mieszka Olympii od 3 miesięcy gdzie pracuje Eastside Big Tom jako kelnerka/kucharka.
Zapraszam, dla każdego coś się znajdzie
<3 Jeśli przychodzisz bez pomysłu, napisz przynajmniej, w jakim kierunku miałaby rozwijać się relacja - to mi ułatwi wymyślanie ;3
KOCHAM CIĘ
ANNELIESE GOTH - Zabiła by mnie gdybym jej nie dodała... Po za tym nie da się nie kochać tej wariatki. Esther sporo przeszła podobnie jak Lisa i to je połączyło. Przez to stały się dla siebie siostrami. Które wzajemnie o siebie dbają i pomagają. Jedna za drugą skoczy w ogień :P
CHRISTIAN SPIVEY - ~starszy brat~ z Chrisem wychowuje się od dziecka, zawsze ją denerwował tą swoja opiekuńczością, ale kochała/kocha go całym swoim serduszkiem. Nie może zrozumieć czemu tak nagle zniknął z jej życia i czemu się nie odezwał. Nie wie jak potoczy się ich pierwsze spotkanie, ale no cóż nie może się do czekać, aż w końcu się spotkają.
CONOR JASON DONOVAN - ~BIG LOVE~ na początku ją wkurzał, nie chciała go oglądać i modliła się o to by zniknął. Ponieważ chłopak straszenie przypominał jej Lise i nie rozumiał tego, że chce być sama. Przez niego zniszczyła swoje postanowienie by zaszyć się domu i do nikogo się nie zbliżać. Lecz nie żałuje, bo no cóż zakochała się w tym idiocie. Nawet toleruje jego decyzje o przystąpieniu do bractwa, byle tylko jej nie namawiał. Nie zawsze jest różowo, ale przynajmniej wiedzą, że mogą na siebie liczyć.
NICHOLAS GRENVILLE - ~najstarszy brat~ Esther nie pamięta dnia, ani nic przed zniknięciem Andrewa Spivey'a, którym jak się okazało było Nicholas Grenville. Pamiętała go wyłącznie z opowieść Christiana, który dbał o to by ona nie zapomniała ich brata. Sama z siebie nic nie pamięta, ponieważ miała cztery latka, kiedy Andii zniknął. Los zechciał znowu połączyć rodzeństwo krzyżując ich ścieżki ze sobą. Jak na razie Esther na nowo poznaje brata
VANESSA GRENVILLE - ~najsłodsza bratanica~ kochane dziecko, które od razu podbiło serce cioci Esther. Mała jak to dziecko ma swój urok, który po prostu nie da się nie zauważyć. Potrafi zjednywać sobie osobie i pobijać ich serca. Co uczyniła od razu z Esther jak tylko stanęła w progu jej drzwi... Na razie Esther chce poznać dziewczynkę oraz zyskać miano najlepszej cioci na świecie...
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
LUBI? CIĘ
NORA PARRISH - ~dobra znajoma~ Wspólne zainteresowania zdecydowanie łączą ludzi. Dziewczyny dobrze się ze sobą dogadują.
TO JEST SKOMPLIKOWANE
ANDY DARK - ~osioł~ poznała go jak Anthony zaproponował jej pracę. Jednak na całe szczęście nie zostali współpracownikami. Chyba prędzej by się pozabijali. Pomimo tego, że chłopak ją strasznie wkurza, to jednak go lubi...
IMOGEN RUIZ - ~dziwna kobieta~ kobieta przyszła do niej do domu twierdząc, że przysłał ją Chris. Esther nie wie co o niej myśleć...
NIBY CIĘ ZNAM, ALE
BRADLEY GREY - opis relacji
RICKY ROSEBERRY - neutral, kiedyś tam na siebie wpadły i z tego spotkania znają się i przy okazji rozmawiają, ale nie zagłębiają się za bardzo.
ANTHONY EVANS - mężczyzna kiedyś pomógł jej w potrzebie i zaproponował pracę, ale nic z tego nie wyszło po prostu.... tak czasem bywa
ACHILLES REDFALL - ~miłośnik książek~ poznali się, kiedy Esther miała dyżur jako kelnerka w pracy. Po paru razach doszło do jakiejś wymiany zdań. Achilles porównał ją do bohaterki książki, którą Esta przeczytała i zdziwiona: "Ale, że ktoś to jeszcze przeczytał?". Co skończyło się na wymianach propozycji z książkami, rozmówek jak miała wolną chwilę w pracy. Żadne nie wie, że drugie jest mutantem
NIE LUBIĘ CIĘ
NIENAWIDZĘ
Anthony w sumie może przez prace :) tylko powiedz jakim kierunku to ma iść
Jako że jest kucharka, a okazuje się że jest coraz więcej osób w trybie gastronomicznym na forum, to może po prostu szukała bezpiecznego miejsca dla siebie skoro posiada moc, by normalnie pracować i móc żyć jak człowiek, więc spotkała Evansa podczas jak wracała któregoś dnia do domu i ktoś chciał zrobić jej krzywdę, akurat napatoczył się Tony i jej pomógł. Jak odprowadzał ją do domu to zapytał się czy nie szukała by pracy w zawodzie, ale w milszym miejscu i bliżej miejsca zamieszkania. Zgodziła się, po czym okazało się że i on i Erika mają ciekawe zdolności, więc i ona się pochwaliła. Była zadowolona że nie jest sama ze zdolnościami i zostali bardzo dobrymi kumpami. ?:D
Gdy przerasta nas życie, chowamy się w jego cieniu.
bariera ochronna - fizyczna
86%
wolna mścicielka
name:
Ricky Roseberry
alias:
Sofia
height / weight:
156/50
Wysłany: 2018-04-01, 16:20
Multikonta: Brak
Podróżnik w czasie
1 Rok na Giftedach!
2 lata Giftedów!
A co mi dasz? XD myślę że jakiś neutralny, albo pozytyw. W końcu Ricks pomaga twojemu bratu Cię znaleźć więc może się uda że to Ricky was połączy :D hihi plus na pewno poznamy się przez Anthonego :P Bo to jest "przybrany brat" Ricky i często wpada do niego do knajpy :D
Jako że jest kucharka, a okazuje się że jest coraz więcej osób w trybie gastronomicznym na forum, to może po prostu szukała bezpiecznego miejsca dla siebie skoro posiada moc, by normalnie pracować i móc żyć jak człowiek, więc spotkała Evansa podczas jak wracała któregoś dnia do domu i ktoś chciał zrobić jej krzywdę, akurat napatoczył się Tony i jej pomógł. Jak odprowadzał ją do domu to zapytał się czy nie szukała by pracy w zawodzie, ale w milszym miejscu i bliżej miejsca zamieszkania. Zgodziła się, po czym okazało się że i on i Erika mają ciekawe zdolności, więc i ona się pochwaliła. Była zadowolona że nie jest sama ze zdolnościami i zostali bardzo dobrymi kumpami. ?:D
W sumie mogła zmienić pracę jakoś na początku lutego, bo będzie potrzebowała zmiany, a tylko jak to ona nie będzie miała na to odwagi. Dalej mogło być tak jak piszesz... Na pewno by się zgodziła. Tylko mi powiedz jaki to jest lokaj
Meliodas napisał/a:
A co mi dasz? XD myślę że jakiś neutralny, albo pozytyw. W końcu Ricks pomaga twojemu bratu Cię znaleźć więc może się uda że to Ricky was połączy :D hihi plus na pewno poznamy się przez Anthonego :P Bo to jest "przybrany brat" Ricky i często wpada do niego do knajpy :D
Ty to chyba za bardzo łączysz nasze postacie, bo najpierw twierdziłaś, że Ricky mogła poznać przez Conora. DZIEWCZYNO ja za tobą nie nadążam :P Raczej jestem za neutralem bo wiesz czemu
W sumie mogła zmienić pracę jakoś na początku lutego, bo będzie potrzebowała zmiany, a tylko jak to ona nie będzie miała na to odwagi. Dalej mogło być tak jak piszesz... Na pewno by się zgodziła. Tylko mi powiedz jaki to jest lokal
No taki typowy bar, ale z żarciem, nic trudnego. Evans to gotujący facet w razie czego nauczy Cie robić bułke z mięsem, szaszlyka, albo kaszankę na ciepło z cukinia.
Czasami jak nie będzie ciśnięcia na jedzenie to będziesz mogła wyjść sobie za bar, napić się alkohollu na koszt firmy i tak dalej.
Jeśli nie chcesz kuchni może być kelnerka, bo Twoja postać nie jest brzydka, także...:D
wiem xd a conor to poboczna postać do której nie mogę się zabrać xd hahaha i to nie ja łączę tylko Antek xd hihi
No jasne, bo ty zawsze grzeczna... bierz się za Conora, a nie :P dobra to co mam Esther - Ricky w końcu
Anthony Evans napisał/a:
Gia napisał/a:
Anthony Evans napisał/a:
Gia napisał/a:
Ricky a co chcesz, bo wiesz co Esther
W sumie mogła zmienić pracę jakoś na początku lutego, bo będzie potrzebowała zmiany, a tylko jak to ona nie będzie miała na to odwagi. Dalej mogło być tak jak piszesz... Na pewno by się zgodziła. Tylko mi powiedz jaki to jest lokal
No taki typowy bar, ale z żarciem, nic trudnego. Evans to gotujący facet w razie czego nauczy Cie robić bułke z mięsem, szaszlyka, albo kaszankę na ciepło z cukinia.
Czasami jak nie będzie ciśnięcia na jedzenie to będziesz mogła wyjść sobie za bar, napić się alkohollu na koszt firmy i tak dalej.
Jeśli nie chcesz kuchni może być kelnerka, bo Twoja postać nie jest brzydka, także...:D
Jak wolisz wybór nallezy do Ciebie :)
Z tym alkoholem to nie kuś :P W sumie mogła pracować jako kelnerka, bo pewnie będzie chciała odmiany, a kuchni od czasu do czasu pomagać jak będzie dużo pracy tam :)
No jasne, bo ty zawsze grzeczna... bierz się za Conora, a nie :P dobra to co mam Esther - Ricky w końcu
Anthony Evans napisał/a:
Gia napisał/a:
Anthony Evans napisał/a:
Gia napisał/a:
Ricky a co chcesz, bo wiesz co Esther
Jak wolisz wybór nallezy do Ciebie :)
Z tym alkoholem to nie kuś :P W sumie mogła pracować jako kelnerka, bo pewnie będzie chciała odmiany, a kuchni od czasu do czasu pomagać jak będzie dużo pracy tam :)
No a zapowiada się że będzie duży ruch to wiesz jak zapiekanki pójdą ?:D
Także witamy na pokladzie. ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum