Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2018-03-20, 21:06
1 Rok na Giftedach!
Myślę, że jako łowca Ronnie często korzystał z jej 'pomocy' Poza tym oboje są bardzo pesymistyczni jeśli chodzi o Colleen i myślę, że w tej kwestii ich zdanie bardzo się pokrywa. Oboje są nieufni i dość zamknięci w sobie, myślę że mogliby znaleźć wspólny język, aczkolwiek oboje pewnie potrzebowaliby na to więcej czasu. Myślę, że może na początku po prostu spotykał ją jak oberwał na jakiejś akcji, a pewnie często zdarza mu się chodzić z obitą mordą, bo po prostu ten typ tak ma. No i oboje palą jak smoki, więc ja tutaj widzę jakieś milczące posiedzenia przy paczce papierosów Przyszłam w zasadzie bez żadnego konkretnego pomysłu.
Ronnie, w sumie to przydałby jej się kumpel na fajkę W każdym razie podejrzewam, że jak tylko Matylda go widzi to wywraca oczami i wprost mówi, że musi być beznadziejny w tym co robi, skoro ciągle ma jakieś kuku na twarzy XD Dalabym takie neutralne relacje i zobaczymy co dalej na fabule, co ty na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum