Poprzedni temat «» Następny temat
Leon
Autor Wiadomość
Leon Hawthrone

Everybody waiting for the fall of man Everybody praying for the end of times Everybody hoping they could be the one I was born to run, I was born for this

Aerokineza

70%

xxx

name:

Leon Hawthrone

alias:
Leo

Wysłany: 2018-02-21, 19:19   
   Multikonta: Nie

Zabijanie wzrokiem, oooo tak! W sensie, z tym odrzuceniem, to go wodziła za nos? :lol: Bo o to to by się na pewno wściekł, nie lubi gierek i manipulacji względem swojej osoby (ale w drugą stronę, to już jest inaczej, hehe :lol: ) Na przykład, wcale nie musiało dojść do żadnej słownej deklaracji uczuć czy czegoś takiego, ale i tak poczuł się upokorzony, że tak wyszło? I od tamtej pory mamy pętlę nienawiści i niewypowiedzianych słów :mrgreen: I może coś jest nadal na rzeczy? ^^
[Profil]

Matilde Wallace

Thought I could fly, so why did I drown?

(nie)uzdrawianie

60%

nic nie robi w Bractwie

name:

Matilde Jane Wallace

alias:
Judy Hallen | Marla Singer

height / weight:
170/50

Wysłany: 2018-02-21, 19:22   

Talon na Aarona i balon

Pierwszy strzał! #ZadaniaMG

Podróżnik w czasie

1 Rok na Giftedach!

Myślę, że mogła go potraktować bardzo.. ekhem. W sensie z samego rana go wygoniła z domu :-( Po śmierci swojego chłopaka raczej ogranicza głębsze relacje do minimum i robi wszystko, by się nie przywiązać, więc nawet jeśli lubiła Leona to raczej wolała to zdusić w zarodku. I na bank się czuje po tym cholernie fatalnie (ah te dramy, nienawiść do siebie ^^ ). I jestem za, żeby nadal było na rzeczy :lol: Ale oczywiście, żeby bardziej skomplikować to im więcej ciętych słów tym lepiej :hug:
[Profil] [WWW]
  [0-]

Leon Hawthrone

Everybody waiting for the fall of man Everybody praying for the end of times Everybody hoping they could be the one I was born to run, I was born for this

Aerokineza

70%

xxx

name:

Leon Hawthrone

alias:
Leo

Wysłany: 2018-02-21, 19:25   

UUUU, to już na pewno jest wściekły, bo samemu mu ciężko się otworzyć, a tu takie odrzucenie! </3 Jestem za, będzie ciekawie <3 ^^
[Profil]

Matilde Wallace

Thought I could fly, so why did I drown?

(nie)uzdrawianie

60%

nic nie robi w Bractwie

name:

Matilde Jane Wallace

alias:
Judy Hallen | Marla Singer

height / weight:
170/50

Wysłany: 2018-02-21, 19:27   

Talon na Aarona i balon

Pierwszy strzał! #ZadaniaMG

Podróżnik w czasie

1 Rok na Giftedach!

Super, to niebawem piszę się na jakąś rozgrywkę :dance:
[Profil] [WWW]
  [0-]

Cassandra Gardner

They've promised that dreams come true... But forgot to mention that nightmares are dreams too.

manipulacja snami

58%

Rebel

name:

Cassandra Eloise Gardner

alias:
Cassie

height / weight:
166 / 50

Wysłany: 2018-02-21, 20:02   
   Multikonta: Sophie

#Mrs. Sandman

*jest dodatkiem w pakiecie z Tildą*

off the road

Postać aktualnie jest blondynką.
[Profil] [WWW]
    [B-]

Leon Hawthrone

Aerokineza

70%

xxx

name:

Leon Hawthrone

alias:
Leo

Wysłany: 2018-02-21, 20:28   

Matilde, to podbijaj, jak będziesz mogła pograć ^^

Cassandra, musisz mi to jakoś rozwinąć :lol:
[Profil]

Cassandra Gardner

They've promised that dreams come true... But forgot to mention that nightmares are dreams too.

manipulacja snami

58%

Rebel

name:

Cassandra Eloise Gardner

alias:
Cassie

height / weight:
166 / 50

Wysłany: 2018-02-21, 21:00   

#Mrs. Sandman

Cass jest przyjaciółką Tildy, która ją wciągnęła do Bractwa. Znają się już dosyć długo, no i teraz dodatkowo ze sobą mieszkają w obozowym domku. Przy czym Cassandra najwyraźniej robi nadgodziny m.in. jako sprzątaczka i wyganiaczka facetów Matildy, z którymi ta już nie chce mieć do czynienia. Taka funkcja ochrony przed natrętami. :lol:

off the road

[Profil] [WWW]
    [B-]

Leon Hawthrone

Aerokineza

70%

xxx

name:

Leon Hawthrone

alias:
Leo

Wysłany: 2018-02-21, 21:08   

yhmm! ale Leo to nie natręt, to ODTR?T wręcz w ich sytuacji! :lol: Wiem, że nie m takiego słowa, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi! (tłumaczenie sucharów tak bardzo, wiem! :lol: ) Ale wnioskuję, że Cass by za nim raczej nie przepadała? xD
[Profil]

Cassandra Gardner

manipulacja snami

58%

Rebel

name:

Cassandra Eloise Gardner

alias:
Cassie

height / weight:
166 / 50

Wysłany: 2018-02-21, 22:30   

#Mrs. Sandman

To w sumie zależy, bo skoro nie skrzywdził Matildy, a Cass dosyć dobrze zna charakterek Wallace... To może jej być nawet szkoda Leona. O ile nie mieli okazji spotkać się w jakiejś kiepskiej sytuacji/Tilly nie zrobiła z niego potwora z rogami i ogonem.

Albo postawiłabym na niechęć, jak mówisz, albo na coś w rodzaju współczucia z nutą pobłażliwego biedny dzieciak. :lol:

off the road

[Profil] [WWW]
    [B-]

Leon Hawthrone

Aerokineza

70%

xxx

name:

Leon Hawthrone

alias:
Leo

Wysłany: 2018-02-21, 22:54   

Jeśli Cass ma o nim mniemanie per ,,biedny dzieciak", to jego ego tego nie zniesie :lol: Dlatego oscyluję raczej w niechęć :> No i oczywiście, to on w tej sytuacji czuje się pokrzywdzony, mimo, że w życiu się do tego nie przyzna xD
[Profil]

Cassandra Gardner

manipulacja snami

58%

Rebel

name:

Cassandra Eloise Gardner

alias:
Cassie

height / weight:
166 / 50

Wysłany: 2018-02-21, 23:04   

#Mrs. Sandman

Ona ma o wszystkich takie zdanie. Albo "biedny dzieciak" albo "podejrzana i możliwie zdradziecka szuja", haha. :lol:

Pytanie, z jakiej sytuacji się wzięła ta niechęć. Bo Cass potrzebuje powodu, by jednak jakoś mocniej za kimś nie przepadać.

off the road

[Profil] [WWW]
    [B-]

Leon Hawthrone

Aerokineza

70%

xxx

name:

Leon Hawthrone

alias:
Leo

Wysłany: 2018-02-21, 23:07   

Ooo, to już mamy punkt zaczepienia, skoro Cass jest taka uprzedzona do ludzi :lol: No i Leon zbyt miły to nie jest, zwykle mówi to co myśli, nie licząc się ze zdaniem innych. Mam wrażenie, że Cass mogłaby mu zaleźć za skórę :mrgreen:
[Profil]

Cassandra Gardner

manipulacja snami

58%

Rebel

name:

Cassandra Eloise Gardner

alias:
Cassie

height / weight:
166 / 50

Wysłany: 2018-02-21, 23:25   

#Mrs. Sandman

Wychodzi na to, że są dosyć podobni w podejściu, bo Cass też jakoś specjalnie miła nie jest. I jak gada, to momentami może trochę nie tak. Dosyć mocno się przejechała w przeszłości, więc teraz odnosi się do ludzi z rezerwą i na zasadzie jesteś to jesteś, a jak cię nie ma, to też niewielki kram. :roll:

Ewentualnie to ona go mogła pogonić rano z domu, w którym mieszka z Tildą. Wtedy dochodzi nam niezręczność i powód do powiedzenia jakiegoś niezbyt przemyślanego komentarza.

off the road

[Profil] [WWW]
    [B-]

Leon Hawthrone

Aerokineza

70%

xxx

name:

Leon Hawthrone

alias:
Leo

Wysłany: 2018-02-21, 23:27   

Hahaha, no tak, coś w tym stylu! :evil: Kim ty jesteś, żeby mi mówić, co mam robić, jak sam wiem lepiej!
[Profil]

Cassandra Gardner

manipulacja snami

58%

Rebel

name:

Cassandra Eloise Gardner

alias:
Cassie

height / weight:
166 / 50

Wysłany: 2018-02-21, 23:32   

#Mrs. Sandman

Nie mów mi, jak mam żyć! Hahaha. :lol:

Jak dla niej, mógłby pewnie zamieszkać gdzieś w domu, gdyby tylko był pożyteczny i nie wkurzał, ale byli Tildy już zajmują wszelkie możliwe miejscówki. Na stole, pod stołem, w wannie, w prysznicu, pewnie w lodówce też by się jakiś znalazł. Także, sorry, nie ma miejsca, wychrzaniaj w podskokach. :roll:

off the road

[Profil] [WWW]
    [B-]

[ ODPOWIEDZ ]