Poprzedni temat «» Następny temat
Miniatura Statuy Wolności
Autor Wiadomość
The Gifted

kocham tworzyć tematy i nie tylko

jestem kontem specjalnym

milio

Admin

name:

The Gifted

Wysłany: 2017-11-23, 13:35   Miniatura Statuy Wolności

[Profil]

Lucas Hope

I'm invisible until someone needs me

Syreni Śpiew

54%

Model

name:

Lucas Hope

height / weight:
188 / 77

Wysłany: 2018-02-12, 19:32   
   Multikonta: Magnus

#GayPride

//Ubranka

Spokojnym krokiem kierowałem się w stronę miniaturowej statuy wolności. Byłem podekscytowany spotkaniem które miało tu nastąpić już za parę minut. Umówiłem się tu bowiem z dziewczyną poznaną w internecie. Nie podobała mi się w ten specjalny sposób jednak przyjemnie się z nią rozmawiało. Trochę stresowałem się tym jak zareaguje dziewczyna na mój widok. Nie przyznałem się do tego jak się nazywam oraz nie miała żadnego mojego zdjęcia. Ja napisałem jej tylko jak będzie wyglądał mój płaszcz. Wiem dość głupi pomysł jednak lepszy niż żadny. Wątpię jednak żeby miała jakieś problemy w rozpoznaniu mnie bo było wcześnie a kręciło się tu oprócz mnie tylko dwóch ludzi. Miałem nadzieje że przyjdzie, dziwnie bym się czuł gdybym został wystawiony. Czy naiwnym byłoby mieć nadzieje że nie rozpozna mnie jako modela?
[Profil]
  [A+]

Zoella Oaks

I don't wanna live forever, 'cause I know I'll be living in vain.

umiem przeczytać Twoje myśli

58%

PJ kocham Cię

name:

Zoella Oaks

alias:
Zoey

Wysłany: 2018-02-13, 23:07   
   Multikonta: Colleen

| przed PJem

ubranko.

Ostatnio dość często siedziałam w internecie. Brakowało mi kontaktu z innymi, a swoich potencjalnych znajomych wyszukiwałam pod hasztagiem F.P.T.P.. Chciałam mieć kontakt z tymi, którzy wspierają mutantów, bo przecież sama pracowałam w rządzie, który był bardzo im przeciwny... Wstydziłam się tego i chyba właśnie z tego powodu jakoś tak lgnęłam do tych, którzy wspierali takich ja ja, jak... PJ. Po ostatniej akcji na polanie czułam się taka rozbita, taka pusta... Potrzebowałam kontaktu z drugim człowiekiem, dlatego tak jakoś wyszło, że umówiłam się z tym chłopakiem przez internet. Oczywiście, absolutnie nie interesował mnie pod względem romantycznym (nadal kochałam PJa i swoją drogą miałam szczerą nadzieję, że wkrótce się do mnie odezwie...), po prostu chciałam z kimś... porozmawiać.
Dlatego właśnie stawiłam się w umówionym miejscu, o umówionym czasie, choć czułam się mimo to trochę skrępowana. To było moje pierwsze spotkanie z kimś z internetu... Zazwyczaj tylko pisałam, a teraz zdecydowałam się na spotkanie. Nie wiedziałam o mężczyźnie w sumie nic, oprócz tego, że jest z F.P.T.P..
Bądź co bądź przyszlam na miejsce i widziałam jakiegos mężczyznę i to chyba był właśnie ten, z którym się umówiłam. Dla pewności jednak postanowiłam mu zajrzeć w myśli...
Umówiłem się tu bowiem z dziewczyną poznaną w internecie.
Okej, to o mnie mowa.
Z łagodnym uśmiechem podeszłam do mężczyzny i wyciągnęłam rękę w jego stronę. Dobre wychowanie przede wszystkim.
- Cześć. Jestem Zoella, ale możesz mówić mi Zoey. - przedstawiłam mu się.

Slow motion. Blinds are see through. Let your mind go, imagine that I kiss you.
Turn off the lights and open up your eyes now. You can take a glimpse into my soul for tonight.

[Profil]

Lucas Hope

I'm invisible until someone needs me

Syreni Śpiew

54%

Model

name:

Lucas Hope

height / weight:
188 / 77

Wysłany: 2018-02-13, 23:32   
   Multikonta: Magnus

#GayPride

Kiedy usłyszałem jakieś kroki zwróciłem głowę w kierunku z którego dochodził dźwięk. Ujrzałem dziewczynę która szła prosto w moją stronę. A więc to ona musiała być tą dziewczyną z którą miałem się spotkać. Wstałem więc z ławeczki żeby nie wyjść na jakiegoś ignoranta i ucałowałem wierzch dłoni kobiety lekko się kłaniając.
-Miło mi cię poznać. Jestem Lucas- Przedstawiłem się uśmiechając się do niej. Najwidoczniej jednak mnie nie rozpoznała. To naprawdę dobrze bo inaczej chyba bym uciekł. Taaa uciekający model. W sumie widziałem już paru którzy zwiewali przed jakimiś ludźmi. Było to naprawdę zabawne.
-Chcesz się przejść? Albo usiąść?- Spytałem łapiąc lewą dłonią ramię swojej prawej ręki z tyłu pleców by przyjąć bardziej wyprostowaną postawę. Uśmiechnąłem się nawet lekko byle żeby tylko nie poczuła się niezręcznie.
[Profil]
  [A+]

[ ODPOWIEDZ ]