Quentin Johnson
- Ma młodszą siostrę, która jest jego oczkiem w głowie.
-Jego wewnętrznym zwierzęciem jest Tygrys.
- Należy do gangu/mafii, dlatego też szuka przyjaciół z nich
- Wykonywał różne zadania dla nich, więc mógł zabić kogoś Twojego bliskiego.
- Działa przeciwko przeciwników mutantów. Uważaj na mundur...
- Ostatnie kilka miesięcy spędził w DOMie z którego próbował regularnie z niego zwiać
pozytywne
Savana Johnson - moja młodsza siostra i jednocześnie ostatnia osoba, która jest mi ze mną spokrewniona. Poza tym Savana jest jedyna w swoim rodzaju. Ze świecą szukać drugiej takiej na świecie. Jako jedyna nie widzi we mnie potwora...
Phil Neumann - Szefuncio… Szef, szefów dla mnie... Kolejna ważna osoba, bo wyciągnęła mnie w świat. Dzięki czemu mogłem utrzymać Savane i zapewnić jej byt. Poza tym szanuje tego świra i zawsze może na mnie liczyć.
IMIĘ I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
Carolina McCoy - lekarka w DOGS, która wszyła mi to główno, aby oni mogli mnie kontrolować. Szczerze, gdyby je nie wyjęła sam bym jej to wsadził... Jednak teraz to czysta neutralność... o ile jeszcze nie wejdzie mi w drogę.
Samantha Bartowska - mieszkanka w DOMu i również tkwiąca w nim co ja... Jeden plus taki, że babka ma charakter. A może to przez dragi? Jedyne co zapamiętałem to jej tatuaże oraz to, że zawsze wpakowywała się w tarapaty. Podobnie jak ja... Czyżby jakaś bratnia dusza? Nie....
IMIE I NAZWISKO - opis relacji
IMIE I NAZWISKO - opis relacji