Poprzedni temat «» Następny temat
AV3R1LL BR0N50N
Autor Wiadomość
Averill Bronson

This darkness is the light.

umbrokineza

77%

chłopiec na posyłki w Sombras Mutadas

name:

Averill Bronson

alias:
Ave

height / weight:
193 / 84

Wysłany: 2020-02-14, 13:06   AV3R1LL BR0N50N
   Multikonta: Aaron Bartowski, Phil Neumann

Averill Bronson
alias Ave lat 27
Choroby i alergie:
niedobór witaminy D
Obrażenia:
brak
Frakcja i pozycja:
Sombras Mutadas, chłopiec na posyłki
Rodzina:
Gabriel Lacroix, starszy brat
Opis mocy i poziom mocy:umbrokineza [77%] – umiejętność manipulowania pierwotną ciemnością, mrokiem, cieniami

Dodatkowe umiejętności:
znajomość języka francuskiego, strzelanie z broni, podwórkowa walka wręcz, jazda samochodem, długie obserwacje
Mocne i słabe strony:
MOCNE: nic do stracenia, przynależenie do mafii, moc umbrokinezy, brak skrupułów; SŁABE: skłonność do przyjmowania na siebie ciosów, skłonność do pakowania się w tarapaty, skłonność do picia na umór, niedobór witaminy D, nieodpowiednia dieta
Przyjmowane leki:
Ukryta Wiadomosc:
JeÂśli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie zeby zobaczyc ta wiadomosc
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Cele życiowe i marzenia:
Ukryta Wiadomosc:
JeÂśli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie zeby zobaczyc ta wiadomosc
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Lęki:
Ukryta Wiadomosc:
Uwagi do MG:
Ukryta Wiadomosc:
[Profil]
  [B+]

Averill Bronson

This darkness is the light.

umbrokineza

77%

chłopiec na posyłki w Sombras Mutadas

name:

Averill Bronson

alias:
Ave

height / weight:
193 / 84

Wysłany: 2020-03-05, 17:26   
   Multikonta: Aaron Bartowski, Phil Neumann

MAJ 2019
Kto: Gabriel Lacroix
Gdzie: Olympia, ulica
Kiedy: 5/05
Opis: Siedziałem w kawiarni, kiedy dostrzegłem ducha - swojego brata Gabriela. Wybiegłem z budynku, by się z nim przywitać, by upewnić się, że to on... To był on, aczkolwiek został członkiem D.O.G.S. Wymazali mu pamięć. Mimo to wszystko jednak, miałem nadzieję, że od tego spotkania będzie już tylko lepiej. Chciałbym.

Kto: Elaine Weasley
Gdzie: Seattle, przed Thirftway
Kiedy: 14/05, późny wieczór
Opis: Śledziłem sobie spokojnie Małą i wszystko szło po mojej myśli, póki ta nie straciła przytomności na pustym parkingu. Później wszystko się popieprzyło. Pomyślałem, że zabiorę ją na chatę, ale ta się przebudziła, wystraszyłem ją mocno, uciekała nawet, ale ostatecznie chyba jakoś doszliśmy do porozumienia. Szczególnie że grzecznie położyłem ją spać do łóżeczka!

Gdzie: Seattle, Laguna Negra, miejsca przy oknie
Kiedy: 16/05, południe jakoś
Opis: Siedziałem sobie grzecznie przy stoliku w barze, a ta ruda furiatka postanowiła na mnie nakrzyczeć. Ale się nie dałem, hihi.

Gdzie: Seattle, Klub Sugarhill & mieszkanie Elaine
Kiedy: 21/05, wieczór - 22/05, poranek
Opis: Wszystko było fajnie, a nawet bardzo fajnie, póki nie nadszedł poranek i nie poszliśmy do kuchni robić śniadanie. Tam się pokłóciliśmy, bo ja mówiłem trochę za mało i trochę za dużo, załączył mi się jakiś naturalny system obronny, a Ela po prostu jest wrażliwą laską, kochaną taką. Głupi ja, że ją zraniłem. Poszedłem się napić.

Kto: Robin Alexander
Gdzie: Seattle, Chinatown, altana & Capitol Hill, taras widokowy
Kiedy: 25/05
Opis: Dziwna trochę sytuacja. Poszedłem do altanki, by trochę odetchnąć. Była tam laska. Pomyślałbym później, że mnie śledziła, gdybym to ja nie znalazł się w tym miejscu jako drugi. Wiedziała o mnie rzeczy, których nie powinien wiedzieć nikt. Dotyczyły mojego wcześniejszego życia, prawdziwego Averilla Lacroixa. Postanowiłem dostarczyć ją do Szefa. Stwierdziłem, że mu się przyda.

25/05 - zgarnąłem Elaine z uliczki niedaleko Laguny Negry, kiedy tam zawrzało

Gdzie: Seattle, ulica
Kiedy: 25/05, popołudnie
Opis: W TRAKCIE

Kto: Wairua
Gdzie: Seattle, mieszkanie Innej i Ave, salon i kuchnia
Kiedy: 25/05, popołudnie
Opis: W TRAKCIE

[Profil]
  [B+]

[ ODPOWIEDZ ]