If my soul was torn, would you help? Would you try and fix me? Would you help un-break me?
Najlepszy tatuażysta w mieście!
name:
Chase Stirlingshire
alias:
The Prophet
height / weight:
193 / 72
Wysłany: 2019-08-25, 22:01
1 Rok na Giftedach!
A ratuj, przystojny głupek nie pogardzi! Będzie czuł się przynajmniej bezpieczniejszy w tych zUych czasach! Ale! Jak się powiedzie sama wiesz co - wtedy będą epickim duetem, który przypuszczalnie będzie nie do zatrzymania huehue! Jestem podjarana w ten czy inny sposób, będzie mega jak zawsze w naszym przypadku, aaa!
A ratuj, przystojny głupek nie pogardzi! Będzie czuł się przynajmniej bezpieczniejszy w tych zUych czasach! Ale! Jak się powiedzie sama wiesz co - wtedy będą epickim duetem, który przypuszczalnie będzie nie do zatrzymania huehue! Jestem podjarana w ten czy inny sposób, będzie mega jak zawsze w naszym przypadku, aaa!
Oj tak, głupka odpowiednio się przyuczy i będzie giermkiem! Ale tak, będą zajebistą dwójką, przebiją Cloak i Dagger i tyle XDDDD Ja tez, doczekać się nie ogę!
Wysłany: 2019-08-26, 13:19
Multikonta: Gabriel Lacroix/Cheryl Moonwater
1 Rok na Giftedach!
Amber z Chase ma wszystko wyjaśnione. Może i trochę uczucia do niego zostało w jej serduszko, ale... chce po prostu by brunet był szczęśliwy i nie będzie mu tego szczęścia zabierać, więc moja postać do tego związku się nie będzie wtrącać. Amber jakoś pogodziła się z tym. W sumie jak w życiu, niby pasują do siebie, a potem się rozchodzą. W sumie tak musiało być.
To co skusisz się na pozytyw? Amber nawet może wspierać Arcadie w związku. Może razem będę trenować? Co Ty na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum