I've got the scars from tomorrow and I wish you could see...That you're the antidote to everything except for me.
86%
dealer/fałszerz
name:
Lewis Morrison
alias:
Levi
height / weight:
187/83
Wysłany: 2019-01-05, 15:27
1 Rok na Giftedach!
(1) nowa wiadomość od prywatny
Jeśli usiłujesz mi grozić, źle trafiłaś, złotko. Życzę powodzenia w szukaniu wiatru w polu. Ewentualnie w jakichś naprawdę przyjemnych magazynach, w których zdecydowanie powinny kręcić się małe, upierdliwe dziewczynki.
I've got the scars from tomorrow and I wish you could see...That you're the antidote to everything except for me.
86%
dealer/fałszerz
name:
Lewis Morrison
alias:
Levi
height / weight:
187/83
Wysłany: 2019-01-05, 19:35
1 Rok na Giftedach!
Widzę, że masz jakiś gettowy fetysz. Nie znam, nie oceniam.
?
Nie zamierzam grać z tobą w takie rzeczy, ale muszę przyznać, że najbardziej pasuje mi wersja chłopaka. Starszy? Superprzystojny? Badass, na którego widok spadały ci majtki? Poznaliście się w jakiś dramatycznych okolicznościach? Pewnie niedługo potem dałaś się oczarować, ale rzeczywistość za bardzo cię przygniotła? A on zabrał dupę i zwiał, żeby walczyć o lepszy świat? I już nie wrócił? Dlatego jesteś tak niewyżyta emocjonalnie i rzucasz się ludziom ptakami do gardeł?
86%
dealer/fałszerz
name:
Lewis Morrison
alias:
Levi
height / weight:
187/83
Wysłany: 2019-01-05, 21:59
1 Rok na Giftedach!
¯\_(ツ)_/¯
Mój typ to moja sprawa, złotko. Zdecydowanie nie zaliczają się do niego dziewczyny z ptakami. Nie jesteśmy w Azji, schowaj tę swoją sówkę. Idź szukać zaginionych uciekinierów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum