Wieczna uciekinierka, ze zdolnością wywoływania ognia, obecnie przebywa w łapach DOGS, wcześniej mając bardzo krótki epizod z Bractwem, skończony wraz z atakiem na kryjówkę.
pozytywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
I'd like to get to know you but you're talking much too slowly
Superszybkość
85%
Łowca w bractwie
name:
Michael Ryan
alias:
Streak
height / weight:
180/69
Wysłany: 2018-12-02, 13:33
Multikonta: Jamie/Tom
Pierwszy strzał! #ZadaniaMG
1 Rok na Giftedach!
Jeśli chcesz to Mike mógł być tym co ją kiedyś do Bractwa przytargał. Jest łowca, mógł mieć cynk, no a potem nie mógł jej odnaleźć po ataku, bo mimo wszystko szukał innych co się rozproszyli. Niestety nie wszystkich udało się wtedy odnaleźć.
Myślę, ze mogliby mieć pozytywne relacje, Mike raczej nie jest z tych co by chciał sobie wrogów narobić i jest całkiem przyjacielską i pomocna osobą, wiec nawet mógłby chcieć jej pomagać jak jeszcze była wśród nich i odnaleźć się w nowej sytuacji.
Jak masz jeszcze jakiś pomysł pisz śmiało :3 na Jamiego nie widzę relacji, no o ile ty czegoś nie widzisz :D ja jestem otwarta.
O, pewnie, że mógł. Ktoś musiał XD
Maria tam była kilka dni tylko, ale mogli się dogadać. Trochę ostrożnie podchodziła do relacji, nie mieli też wiele czasu, żeby nawiązać jakąś bliższą, ale jakieś tam podwaliny zaufania już zostały założone.
Jak się znowu spotkają, to rozwiną znajomość
"wcześniej mając bardzo krótki epizod z Bractwem, skończony wraz z atakiem na kryjówkę." - mogli się znać w tym okresie, bo Brad również przebywał w bractwie. Nie mam w sumie konkretnego pomysłu, ale w tamtym czasie Brad był zabawny, towarzyski i fajny - mogliby się lubić? Teraz trochę się zmienił, ale to zdąży się przekonać jak się spotkają :D
Z tym, że Maria była tam NAPRAWDĘ krótko. Mogli się poznać, na pewno. Nawet polubić, jeśli Brad wyszedł z inicjatywą Resztę sobie zagramy jeśli zaraz nie zginę XD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum