W tym temacie możecie pisać o tym co nie pasuje Wam na forum. Każde sprawy będziemy rozwiązywać, wystarczy, że napiszecie. Chcemy by każdemu było dobrze i czuł się tu jak najlepiej, dlatego odpowiemy na każde zagadnienie tu poruszone.
Tutaj również możecie zamieszczać swoje pomysły odnośnie wydarzeń i fabuły.
Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2017-12-08, 21:03
1 Rok na Giftedach!
Kod:
12. Użytkownik ubiegający się o rangę specjalną (więcej tutaj), musi przyłożyć się do karty postaci i liczyć się z tym, że będzie ona surowiej sprawdzana.
To z regulaminu, umknął wam gdzieś ten link
telekineza
78%
Była szefowa Bractwa Mutantów
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-08, 21:05
2 Lata Giftedów!
kombinatorka napisał/a:
Kod:
12. Użytkownik ubiegający się o rangę specjalną (więcej tutaj), musi przyłożyć się do karty postaci i liczyć się z tym, że będzie ona surowiej sprawdzana.
To z regulaminu, umknął wam gdzieś ten link
ooo dziękujemy pięknie, za wytknięcie tego! już poprawiam
Jakby co to proponuję ten pasek co jest odnośnik do profilu itp. dać wypełniony a nie półprzezroczysty ;)
Popieram kolegę wyżej. Ten pasek półprzezroczysty wygląda w wieku miejscach okropnie. Na przykład:
Plus czy mogę prosić o dodania do paska opcji szukaj? Łatwiej jest mi tak zaleźć interesujące mnie tematy. Bez tego w pasku muszę ręcznie wpisywać adres: http://thegifted-pbf.pl/search.htm co po pięciu razach stwierdziłam, że ugh, napiszę prośbę :P
Who am I gonna call? Who's gonna catch me when I...
kontrola umysłów
83%
who(re)
name:
Quill N. Bones
alias:
Hell
Wysłany: 2017-12-10, 20:10
Multikonta: Danny
Trochę niewygodne jest to, że nie można edytować swoich postów w zamówieniach czy rezerwacjach (pomogłoby to w szybkim naprawianiu pomyłek) ani nawet cytować (można innych, ale swoich nie ).
Niestety, nic w tym kierunku nie poradzę. Edytowanie postów zostało wyłączone, by nie było bałaganu, ani innych nieprzyjemności z powodu niepożądanej edycji. Wiadomka. Co do cytowania, to pierwszy raz - dzięki Tobie - zwróciłam uwagę na to, że faktycznie nie można cytować własnych postów. W panelu nie da się tego odkręcić, nie wiem, czy w ogóle można, choć pewnie gdyby zgłębił jeszcze bardziej czarną magię... Ale wystarczy po prostu, że wkleisz jeszcze raz post z rezerwacją z informacją o poprawie błędu. Niewygodne, ale znowu nie najgorsze wyjście.
Czy dałoby się zwiększyć limit archiwum na sb? Nie patrzę cały czas na sb, zerkam co kilka minut, a wiadomości znikają na tyle szybko, że często nie jestem w stanie połapać się na jaki temat toczy się rozmowa.
_________________ Po 12.01 Hopper jest ogolony na łyso i ma opatrunek z tyłu głowy.
It is follow the leader, baby, that is how it is gonna be. If you ever really wanna get lost, then follow me.
telekineza
78%
Była szefowa Bractwa Mutantów
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-11, 23:25
2 Lata Giftedów!
William Hopper napisał/a:
Czy dałoby się zwiększyć limit archiwum na sb? Nie patrzę cały czas na sb, zerkam co kilka minut, a wiadomości znikają na tyle szybko, że często nie jestem w stanie połapać się na jaki temat toczy się rozmowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum