Poprzedni temat «» Następny temat
Allison Blake
Autor Wiadomość
Allison Blake
[Usunięty]

Wysłany: 2018-07-14, 12:44   Allison Blake

Allison Blake (Furia)
urodzona/y w [miejscowość] [data] roku, mieszka [w miejscowość/tam - gdy powtarza się miejsce urodzenia] od [np.:5 miesięcy,2 lat/zawsze - gdy potarza się miejsce urodzenia], przynależy do NIEZRZESZONA, piastuje stanowisko [wpisać stanowisko], wizerunku użycza [imię i nazwisko]
historia
"Nikomu nie można ufać!"

Moje dzieciństwo nie wyglądało tak jak reszty.
Słodkie wypieki od mamusi, majsterkowanie z tatusiem i świetne zabawy z siostrzyczką.
U mnie odbywało się to zupełnie inaczej.
Kiedy moje moce objawiły się rodzice wiedzieli, że muszą nie tylko mnie ukryć, ale także nauczyć walczyć.
Miałam wtedy 12 lat. Dziecińctwo dla mnie to ciągłe nauki samokontroli oraz pozyskiwanie wiedzy jak się walczy.

Niestety nigdy nie była bezpieczna, jak i moja rodzina. Mając 15 lat dowiedziałam się jaką karą jest dla mnie posiadanie mocy i bycie odmieńcem.
Do domu wtargnęli Oni. Wszystko co było na ich drodze zostało zniszczone, meble, wazony, szafy. Poszukiwali czegoś. Ojciec stanął w obronie nas wszystkich jednak Oni posiadali broń palną, którą nie zawahali się ani na sekundę aby jej użyć.
Wystrzelili wszystko co mieli w magazynku. Ojciec padł na ziemię cały zakrwawiony. W głowie miał wielką dziurę i poszatkowana klatkę piersiową.
Następna w kolejności była moja matka, która przed śmiercią nakazała mnie i mojej siostrze uciekać.
Gniew wzrastał we mnie z każdym dźwiękiem wypuszczanej kuli z broni. W koncu wybuchłam i wszystko w domu uniosło się i skierowało na Tamtych.

Uciekłyśmy cudem.

Tułaczka trwała 2 lata. Dziwne, że tyle udawało nam się żyć w ukryciu? Niby tak. Dzięki lekcjom ojca wiedziałam jak się ukrywać aby nie zwracać na siebie większej uwagi.
Niestety moj kochana siostrzyczka mając 15 lat zdemaskowała nas obie, ponieważ i u niej moce się pojawiły. Lepiej późno niż wcale? Tego nie wiem.

Oni znowu się pojawili i porwali moja siostrzyczkę.
Mnie się udało uciec, ale z kilkoma ranami od kul ciężko było się przemieszczać.
Gdzies się skrywał, gdzies przeczekałam. Ktoś pomógł ktoś wygonił ze swoich domostw.

Bycie mutantem to ciężki orzech do zgryzienia, ale daję radę.

Moi rodzice nie żyją, zostali na mych oczach zamordowani. Moja siostra została prowana bo jest odmieńcem.
Nazywam się Allison Blake. Jestem sierotą, jestem odludkiem i odmieńcem.
Moja misja jest odnalezienie siostry i posmakowanie zemsty na tych co zniszczyli mi życie.
charakter
Allison jest nieufną osoba. Po śmierci rodziców przestała wierzyć w dobre chwile. Nadzieja powoli w niej umierala. Kiedy było jej źle zaczynała trenować, aby byc gotowa na walkę z wrogiem.
Nigdy nie zrozumie ludzi, którzy odwrócili sie od mutantów.
Choć skrywa w sobie uczucia to bardzo kocha swoja siostrę i tęskni za nią. Co noc patrzy w niebo i poszukuję jej pomiędzy gwiazdami.
Jeśli juz coś wykonuje to z wielkim zaangażowaniem, szczególnie działania przeciw Hyclom (Łowcom) oraz różnym organizacjom, którzy chcą się pozbyć ze świata takich jak ona.
opis mocy
tu opisz moc swojej postaci, pamiętając o wskazówkach podanych tutaj
ciekawostki

-przy sobie zawsze posiada broń (miecz, sztylety, broń palną itp.)
- potrafi prowadzić pojazd, ale nie ma prawa jazdy
- zna wiele sztuk walk
- języki jakimi włada to: francuski, rosyjski, agnielski
- ma siostrę 2 lata młodszą, która została porwana ok 10 lat temu.
- posiada tatuaż na prawym ramieniu.

[ ODPOWIEDZ ]