Zdystansowany, zagubiony chłopak, który od małego dziecka lubi ból, ale nie przyznaje się do tego nikomu. Trzymał się z mutantami do dnia kiedy przez własną głupotę nie trafił do Dogsów. Nie zna się zbytnio na technologi ani na niczym skomplikowanym, bo w wieku 10 lat porzucił szkołę.
pozytywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
I'd like to get to know you but you're talking much too slowly
Superszybkość
85%
Łowca w bractwie
name:
Michael Ryan
alias:
Streak
height / weight:
180/69
Wysłany: 2018-08-04, 09:49
Multikonta: Jamie/Tom
Pierwszy strzał! #ZadaniaMG
1 Rok na Giftedach!
Zostawiam ci tutaj Aidena (wicedyrektora piesków) który mógł być jednym z tym, który wykonywał część badań oraz rozmawiał z chłopakiem, bo interesuje się psychologią, wiec pewnie badał jego reakcję i to jak chłopak też się osobowościowo zmieniał (wicedyrektorem jest dopiero od stycznia, wcześniej pracował na bloku naukowym), myślałam o Jamiem również, ale niestety nie widzę wcześniejszego miedzy nimi punktu zaczepienia ( a fajnie by wyglądali, bo dwa rude łepki :D) Michael jakoś mi tutaj nie pasuje, ale pewnie Vince zna jego jednego z trojaczków Stuarta :D wiec pewnie jak kiedyś się spotkają to mogłoby być zabawniej ( w ogóle skoro zmieniasz wygląd czyżbyś był nienarodzonym czworaczkiem z Hufflepuff Ryanów? xD)
Woof!
To ten, Donek od 3 lat grzecznie siedzi w DOGS, co prawda na początku przypominał raczej jakiegoś szaleńca niż agenta, ale hej, i tak się liczy! Zwłaszcza że od kiedy zapanował nad swoimi zdolnościami, jest naprawdę cennym zasobem.
Oprócz tego mam Willa Hoppera, co od 2007 roku szlajał się po kraju, ale tak realnie panowie mogliby się spotkać między 2011 (może nawet 2012? Nie wiem w sumie jak długo się szlajał z Ronniem i nie wiem czy chcecie relkę) a 2015, kiedy Vince został wcielony do DOGS.
Wysłany: 2018-08-05, 22:54
Multikonta: Caroline, Joe
#FPTP
Pierwszy strzał! #ZadaniaMG
1 Rok na Giftedach!
2 lata Giftedów!
Widzę, że Vince popijać lubi i w Seattle dość długo siedział - mógł się znać z Sam, choćby z jakiegoś baru :D Od 2007 do 2014 Bartowski była cały czas w Seattle, jednak w tamtym czasie bardzo nie lubiła mutków - ale od 4 lat czynnie wspierała FPTP przez jedną małą panią
Na ostatnie 2 lata za to mogę za to polecić Echo - małe biedne dziecię będące obiektem badawczym w dogsach. W jej przypadku nikt nie zna jej prawdziwych personaliów.
W sumie to w obu przypadkach jestem mocno otwarta zarówno na pozytywne relacje, jak i neutralne czy negatywne. tych ostatnich w sumie mi najbardziej brakuje, jeśli Tobie to oczywiście będzie pasować :D W sumie w przypadku pierwszej pani nawet byłoby o to dość łatwo, bo zawsze była dość agresywna i skora do bójek - w okresie swojej nienawiści do mutków miałaby za co Vince'a nie lubić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum