Gdzie jesteś? Zaraz przyjdę i własnoręcznie w tyłek Ci wsadzę to WSZYSTKO OK. Co się dzieje? Gdzie przepadłaś? Nikt z moich ludzi nie potrafił Cię namierzyć!!!!!!1111111
Czyli wciąż żyjesz? Czy z drugiej strony pisze Pan Oprawca? Imari, nie chcesz mnie już znać? Spotkajmy się koniecznie, aby nie mów mi, że będzie ono ostatnim.
I'm walking down the line that divides me somewhere in my mind.
Aerokineza
77%
Dowódca Rebelii
name:
Jamie Jared Duncan
alias:
Windfury/Daniel Drake/Fire Dragon
height / weight:
182/72
Wysłany: 2018-12-12, 15:29
Multikonta: Mike/Tom
Pierwszy strzał! #ZadaniaMG
1 Rok na Giftedach!
3 grudnia 11 rano
(1) nowa wiadomość od Nieznany numer
Siemka Imari, ty mnie nie znasz, ale ja dobrze znam ciebie, a raczej twoje tajne sztuczki. Jesteś jedną z osób, które teraz mógłby mi bardzo pomóc, a z tego co słyszałem pomocy nie odmawiasz. Mój kolega jest ciężko chory i szczerze nie kontroluje siebie. Wysoka gorączka robi swoje, ale jednak bywa nieobliczalny.. Obawiamy się o niego i siebie. Czy byłabyś skłonna chociaż spojrzeć na niego?
I'm walking down the line that divides me somewhere in my mind.
Aerokineza
77%
Dowódca Rebelii
name:
Jamie Jared Duncan
alias:
Windfury/Daniel Drake/Fire Dragon
height / weight:
182/72
Wysłany: 2018-12-12, 22:01
Multikonta: Mike/Tom
Pierwszy strzał! #ZadaniaMG
1 Rok na Giftedach!
(1) nowa wiadomość od nieznany numer
Nie jest to problemem. Chociaż osobiście wolałbym byś była sama, ale w tej nagłej sytuacji zgodzę się na osobę towarzyszącą. Gdzie pasuje ci się spotkać? Decyzję miejsca zostawiam dla ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum