Przyjazny, kochany, godny zaufania. Czasem też arogancki, zbyt pewny siebie, wiele przypadków wywyższania się ponad innych. Mimo tego stara się zachować dobry humor, który - niestety - rzadko trafia do innych. Taki śmieszek nie z powołania. Lubi imprezy, szczególnie z obecnością whisky. Chce dołączyć do Bractwa, więc uparcie go poszukuje.
A może to ktoś z Bractwa znajdzie go?
pozytywne
Anthony Evans - Gdyby nie fakt, że jest Andy'ego szefem, wiele ludzi uznałoby ich za braci. Chociaż i tak zdarza się to często. Świetny kompan i przyjaciel na dobre i złe. Jest, jak przysłowiowy "brother from another mother". Przyjacielskie dokuczanie i rywalizacja sprawia, że znalezienie się między tymi dwojga wróży Ci mile spędzony czas.
Erica Jacobson - Hmmm... Co tu dużo mówić. Nie żyją jakoś specjalnie blisko. Utrzymują wobec siebie tolerancję. Nie są jakimiś specjalnymi przyjaciółmi, jednak trzeba przyznać, że kompan do picia z niej wyborny!
Ricky Roseberry - Nie powiem, że jakoś wyjątkowo się uwielbiają i oddadzą za siebie życie. Jest to coś na zasadzie dobrej znajomości, jednak za pomoc w poszukiwaniach rodzeństwa - trzeba przyznać - ma u niego ogromnego plusa w ich relacjach.
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
Napisz na pw to dogadamy sprawy pieniężne :D
To możesz mnie dodać jako szefa do relacji pozytywnych :)
Wydajesz się przebojowy Masz tatuaże, masz charakter idealnie nadajesz się na moją prawą rękę...aa i czasami musisz pojechać po towar, więc mam nadzieje iż masz furę. A jak nie to ja mam trzy.
Ja przychodzę po relki!
Tak myślałam, że może Matylda go tatuowała i się tak poznali, ale raczej neutralne relki. Ot takie pogawędki przy dziaraniu. Ale myślę, że powiedział jej o swoim barze i za niedługo M. wpadnie wybadać teren i będzie chciała coś od niego kupić
No i potem też możemy pójść w coś, że się natknie na niego w obozie i trochę spanikuje, że Andy może wydać jej sekret. Co ty na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum