Family means no one gets left behind or forgotten.
prekognicja
55%
czysta miłość do brata
name:
Samara Hopper
alias:
Mary Reynolds
Wysłany: 2017-12-15, 00:36 MARY dzwoni do: LEN Multikonta: Jonny Nyman
MARY dzwoni...
No... Cześć. Co do Twojego smsa, nie określiłabym Cię egocentrykiem. Raczej. Chyba, że przez ten rok się jednak zmieniłeś. Len? Jakie było Twoje pytanie? *słychać jakieś szuranie* Seattle... Jesteś w Seattle? To prawda, że pogoda nie dopisuje. Właśnie patrzę przez okno... Zimno tu... *chwila milczenia z jej strony* Pomóż mi Cię zrozumieć, co znaczy... To co ostatnie pisałeś? Że nie jest jak kiedyś?
The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.
Zmiana w nietoperza
60%
-
name:
Leonard "Len" Rathaway
alias:
Flying Fox
Wysłany: 2017-12-15, 01:02
Multikonta: -
Połączenie nawiązane z... MARY
Mary! Jak miło znowu Cię usłyszeć. Cieszę się, że raczej nie jestem egocentrykiem. *śmiech* Oczywiście, że się zmieniłem! Chociaż mam nadzieję, że nie na gorsze. Ty też się na pewno zmieniłaś. Być może nie w sposób, który jest jakoś bardzo zauważalny, ale jednak... Eh, przerywaj mi, kiedy zaczynam filozofować. (...) Pytałem czy chciałabyś się spotkać. Cóż, nie jestem teraz w Seattle, ale mogę przyle-*odkaszlnięcie* przyjechać jeszcze dzisiaj, jeśli miałabyś czas. Albo jutro. Albo pojutrze. Kiedykolwiek Ci pasuje. Postaram się dostosować. (...) Ugh, nie cierpię temperatury poniżej 15 stopni Celsjusza. *chwila ciszy również z jego strony* Ah... to. *nerwowy śmiech-wydech* Erm, cóż, można powiedzieć, że ostatnie trzy lata były dość... specyficzne i... niekoniecznie chciałbym przeżyć je jeszcze raz. Nie mówię, że były całkiem okropne! Po prostu dość trudne. Z tą całym tym zamieszaniem przygotowanym przez rząd... *krótkie westchniecie* Mary, mogę Ci zaufać. Prawda? Nie okaże się zaraz, że jesteś przeciwko Bractwu? *nerwowy śmiech*
Obawiasz się, że może wyraźnie przytyłam? *pół-żartobliwy ton* już nawet brzmię jakbym miała czym więcej oddychać? // Dzisiaj… jutro… pojutrze? Jednak nie brzmisz na zapracowanego człowieka, skoro zawsze masz czas. // Len… brzmisz… zresztą. Racja. Dużo się dzieje. W rządzie, na świecie. *chwila zastanowienia nad odpowiedzią* Sama nie wiem… czy ja opowiadam się w tym za jakąś stroną. Swoją. Tak sądzę. A o co chodzi? *rzeczowy ton powoli przeszedł w nieznacznie łagodniejszy* Znaczy… tak, możesz mi ufać.
Zmiana w nietoperza
60%
-
name:
Leonard "Len" Rathaway
alias:
Flying Fox
Wysłany: 2017-12-16, 16:05
Trwa połączenie z... MARY
*słychać szeroki uśmiech w głosie* Oi! Czemu wszyscy uważają, że "tycie" zawsze znaczy coś negatywnego? Z tego, co pamiętam, to Tobie nie zaszkodziłoby przybrać trochę na wadze, chudzielcu! // Cóż, nadal nie jest łatwo, ale zawsze dla Ciebie znalazłbym czas, Mary! Poza tym, można powiedzieć, że moje godziny pracy są dość... elastyczne. // *chwila ciszy, wypuszczenie wstrzymywanego powietrza* Cieszę się. Dziękuję, Musisz wiedzieć, że to nie tak, że Ci nie ufam. Po prostu... z tym wszystkim, co dzieje się dookoła... nigdy nie możesz być zbyt ostrożnym. *kolejna chwila ciszy* Erm, właściwie to wolałbym nie rozmawiać o tym przez telefon. Opowiem Ci wszystko, kiedy się spotkamy, ok?
Minuta rozmowy i już mnie wyzywasz od chudzielców, o Wielki Kolosie. Dobrze Ci idzie *słychać wyraźną kpinę z jego wzrostu* // Wielki, elastyczny, z dużym sercem - i czasem tylko dla Niej. Marzenie każdej dziewczyny. // To widzimy się jutro. Wyślę Ci namiary. Do zobaczenia.
Zmiana w nietoperza
60%
-
name:
Leonard "Len" Rathaway
alias:
Flying Fox
Wysłany: 2017-12-16, 21:29
Trwa połączenie z... MARY
Ej, to był cios poniżej pasa. Chudzielcu. // Mmm, Len Rathaway zawsze do usług *mówi używając swojego "lubieżnego głosu", który tak naprawdę jest jego parodią* // Do jutra, Mary!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum