Wysłany: 2017-12-09, 17:44 Storm Boy Multikonta: Evan Reid
Christian Acosta
Niegrzeczny chłopak, rozrabiaka, ogarnięty poczuciem władzy,
hedonista, uwielbia oddawać się wszystkiemu co przyjemne. Nie stroni od kradzieży i nierozważnego korzystania z umiejętności. Jest skandaliczny i kontrowersyjny, chociaż potrafi sprawiać pozory grzecznego i ułożonego. Bierze narkotyki, pali trawkę i bardzo lubi alkohol. Jeśli ktoś pomalował ci sprayem drzwi lub wybił okno w sklepie to najprawdopodobniej był on. Lubi towarzystwo, najlepiej podobnie jak on, zdegenerowanych osób.
pozytywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
Cassie no chciałbym się lubić z tobą ale pracujesz dla rządu a Chris chciałby zrobić z rządowymi organizacjami totalny rozpierdziel, więc w sumie chyba nie będzie tutaj pozytywu :( przynajmniej nie dopóki Chris nie dowie się dlaczego naprawdę ona pracuje dla rządu :D
Aurora, co by tutaj dla ciebie wymyślić. Przeczytałem KP i zarówno mogliby się lubić jak i nie lubić. Nie wiem jak ona zareagowałaby na tego chłopaka, który zawsze sprawia problemy, nierozważnie używa mocy i jest królem rozbojów i kradzieży w Olympii xD No i możemy się lubić ale będę i tak działał ci na nerwy xD
No raczej będzie negatyw, bynajmniej z jego strony... Bo ona może np. skądś wiedzieć, że jest mutantem :P
I chcę go złapać, ale stara się też trzymać jak najdalej od kłopotów po kryjomu oczywiście, żeby przez policję nie trafiło do niego D.O.G.S.
Co ty na to? :D
Cassie, to może zrobimy tak, że ona była świadkiem jak w nerwach, Christian wywołał nad częścią Seattle burzę i za pomocą piorunów zniszczył swój dom. Mogła ona go chcieć pochwycić ale z jakiegoś powodu uniemożliwiły jej to anomalie pogodowe, które przypadkiem wywołał Acosta i uciekł jej ostatecznie :D Możemy zrobić też tak, że kiedyś dojdzie między nimi do jakiejś mega walki czy coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum