Family means no one gets left behind or forgotten.
prekognicja
55%
czysta miłość do brata
name:
Samara Hopper
alias:
Mary Reynolds
Wysłany: 2017-12-13, 18:08 Mów do mnie mniej Multikonta: Jonny Nyman
Samara Hopper
A właściwie, dla wszystkich: Mary Reynolds. To asystentka laboranta na Uniwersytecie Waszyngtońskim i ta dziewczyna zawsze na uboczu, której nie pamiętasz. Może tylko kwadratowe ramki okularów - czarnoszare. Czasami blond jej włosów. I to wszystko, bo nawet nie słyszałeś jej głosu. O ile w ogóle zdarza jej się czasem odezwać.
pozytywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
negatywne
neutralne
The war is still coming. And I intend to fight it, by any means necessary. I will always be there, old friend.
wyostrzone zmysły
92%
siostrzyczka Cassie
name:
Olivier Whitmore
alias:
Ollie/Sens8
Wysłany: 2017-12-14, 13:03
to ja zrobię coś czego nie lubię robić, tzn wpisze się w relacje. ogólnie na pewno się znają skoro oboje działają w F.P.T.P, tym bardziej że Ollie tam często to wszystko organizuje. Dlatego myślę żeby pójść tu w jakiś pozytyw.
Hmmm, zastanawiam się jak ich połączyć, Mary jest trochę biernym działączem, a Ollie wręcz odwrotnie. Myślisz, ze próbowałby w niej zaszczepić ducha walki z rządem?
Aktualnie ustalam relacje z bractwem, co myslis o tym, zeby Ollie zlecil jako aktywny czlonek Mary jakies zadanie na rozped, traktujace o kontakcie z bractwem w celu przekazania im ostatnio znalezionego przez nichh mlodeego, uciekajacego mutanta?
The war is still coming. And I intend to fight it, by any means necessary. I will always be there, old friend.
wyostrzone zmysły
92%
siostrzyczka Cassie
name:
Olivier Whitmore
alias:
Ollie/Sens8
Wysłany: 2017-12-14, 23:15
możemy tak zrobić, bo bractwo i FPTP kontaktują się zazwyczaj przez członków niższej rangi żeby nie wzbudzać podejrzeń i na tych wyżej zazwyczaj są obserwowani 24/7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum