Wysłany: 2020-01-28, 20:02 Joe Multikonta: Sami / Carolcia
Joanne "Joe" Ross
Obiekt 077 lat 19
Choroby i alergie: Mutyzm Wybiórczy
Obrażenia: brak, liczne blizny na ciele
Frakcja i pozycja: Były Obiekt badawczy Alter Genetics Zawód: brak
Rodzina:
Matka - X Ross
Ojciec - Y Fowler
Brat - Dale Fowler (nie znają się)
Opis mocy i poziom mocy:Przejmowanie obrażeń - 4 poziom - Przejmuję większe obrażenia - rozległe, głębokie cięcia, otwarte złamania czy urazy narządów wewnętrznych. Przejęcie ran z całego ciała nie stanowi już dla mnie wyzwania, choć muszę na to poświęcić już sporo czasu - do 3 pełnych postów. Na tym poziomie opanowania mocy lepiej radzę sobie z bólem, który przejmuję - jakby wewnętrznie nieco go tłumiąc - dzięki temu jestem w stanie utrzymać przytomność w momencie, gdy ktoś inny już dawno by ją utracił, czy przemieszczać się, gdy inni mieliby problem nawet z samym wstaniem. Moja regeneracja również ulega poprawie - z obrażeń leczę się średnio o 40% szybciej.
Dodatkowe umiejętności:
mówię po angielsku i odrobinę po Francusku - przynajmniej kiedyś mówiłam
Jestem dość zwinna
Mocne i słabe strony: wpisz
Przyjmowane leki:
Ukryta Wiadomosc:
JeÂśli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie zeby zobaczyc ta wiadomosc --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Cele życiowe i marzenia:
Ukryta Wiadomosc:
JeÂśli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie zeby zobaczyc ta wiadomosc --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Lęki:
Ukryta Wiadomosc:
Uwagi do MG:
Ukryta Wiadomosc:
Wanna feel alive, outside I can fight my fear...
Wysłany: 2020-02-01, 13:02
Multikonta: Sami / Carolcia
Retrospekcje
Kto: Joe, Vincent Edams
Gdzie:Laboratorium AG Kiedy: 12 kwietnia 2014
Opis: Po raz kolejny zostaję zmuszona do użycia swoich mocy wbrew swojej woli.
Kto: Gdzie: Kiedy: Opis:
Wanna feel alive, outside I can fight my fear...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum