RICKY ROSEBERRY - to dziwna i bardzo skomplikowana realacja, która przez swoją przeszłość na jakiś czas została przerwana. Są trochę jak rodzeństwo które skoczy za sobą w ogień, ale z pewnymi granicami, bowiem każde z nich czerpie z tej przyjaźni jakieś korzyści. Może kiedyś się to zmieni.
Erika Jacobson - Podopieczna, jedyna tak bliska osoba, dla Anthonego. Prywatna wyrocznia. Wpływa w pozytywny sposób na Evansa i jest w stanie zmienić jego zdanie o 180 stopni. Bardzo jej ufa. W odróżnieniu do reszty próbuje być dla niej wyjątkowo dobry i miły.
Andy Dark - Wesoła prawa ręka szefa pubu, manager w Iron Throat. Osobisty kumpel na dobre i złe. Często mają inne zdanie i sobie docinają, ale ta dwójka zdecydowanie została zrobiona z jednego korzenia...Początkowo zwykłe spotkanie spragnionego faceta w środku miasta zamieniło się w silna męską relacje.
Esther Goth - mały robaczek uratowany przed małym rabunkiem lub gwałtem, okazał się nieocenioną pomocą przy prowadzeniu interesu. Aktualnie najbardziej pożądana kelnerka w Seattle. Pracowitość i szczerość spowodowała, że Tony jej trochę zaufał i pozwolił jej pracować na stałe. Stara się być mniej uszczypliwy w stosunku do niej, gdyż wydaje się taka krucha z zewnątrz. Dopiero poznaje ją lepiej.
negatywne
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
neutralne
Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2018-03-29, 18:23
1 Rok na Giftedach!
hej! podsyłam Ci Ronniego i Billy'ego. jeśli po evencie nie wywalą billy'ego z bractwa, to może i nawet możemy zrobić małe polowanie
A z ronniem mogliby się znać z czasów, gdy obaj byli niezrzeszeni
A z ronniem mogliby się znać z czasów, gdy obaj byli niezrzeszeni
W sumie mamy takie postacie że nie mogą nie być koleżkami. Możemy stworzyć taką relacje, iż ufają sobie z Tonym, ale i on i Billy dobrze wiedzą, że jeden i drugi gra na swoją korzyść, ewentualnie jeśli Antek zmieni się pod wpływem takiej wspaniałej osoby, to może da się nawet złapać. Ale jak na razie Friends with Bonifits xD
Ricky tak piękna łowczyni, tak mało pomysłów na relacje, ale jako że jest to babka charakterna i z jajem to może dawni kochankowie ?:D Jak przyjechałaś do Seattlle to kilka razy Cie przekimałem jak przesadziłaś z alkoholem i jakoś samo poszło xD hmm ?
Gdy przerasta nas życie, chowamy się w jego cieniu.
bariera ochronna - fizyczna
86%
wolna mścicielka
name:
Ricky Roseberry
alias:
Sofia
height / weight:
156/50
Wysłany: 2018-04-01, 08:53
Multikonta: Brak
Podróżnik w czasie
1 Rok na Giftedach!
2 lata Giftedów!
Może być problem bo Ricky jest zadeklarowaną lesbijką xd więc nie bardzo kochankowie, ale na pewno można zrobić że kilka razy uratowałeś mi dupę i przespałam się u cb. Może kiedyś tam próbowałeś coś do mnie, ale Ricky mogłaby Cię raczej trakować jak starszego brata :P
Może być problem bo Ricky jest zadeklarowaną lesbijką xd więc nie bardzo kochankowie, ale na pewno można zrobić że kilka razy uratowałeś mi dupę i przespałam się u cb. Może kiedyś tam próbowałeś coś do mnie, ale Ricky mogłaby Cię raczej trakować jak starszego brata :P
Wiesz raz w Evansa to nie hetero xD
Może zanim została zdeklarowaną lesbijka, albo oboje się napili zdecydowanie za dużo i poszło. Ale teraz oboje się tego wstydzą i dlatego się nie widują. ? Jednak gdy jedno potrzebuje drugiego to jak brat za siostra itd ?xD
Gdy przerasta nas życie, chowamy się w jego cieniu.
bariera ochronna - fizyczna
86%
wolna mścicielka
name:
Ricky Roseberry
alias:
Sofia
height / weight:
156/50
Wysłany: 2018-04-01, 09:12
Multikonta: Brak
Podróżnik w czasie
1 Rok na Giftedach!
2 lata Giftedów!
Zadeklarowała się jeszcze przed przyjazdem do Seattle, ale czemu nie. Za dużo wypili urwał się film i później wyszło jak wyszło. Nie rozmawialiby o tym i uważali że nic się nie stało, a teraz utrzymywaliby kontakt na stopie przyjacielskiej. Żyli teraźniejszością, a nie przeszłością. :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum