Rosario jest z tych, którzy uważają, że Bractwo w chwili obecnej to dzieciaki rzucone na wojnę i absolutnie nie jest za dziedziczeniem władzy, bo to nigdy nie prowadzi do niczego dobrego. Co do samej obecnej przywódczyni, ma mieszane uczucia i tyle. Musi ją do siebie przekonać czynami, a nie samym tytułem, zresztą, Rosario nie ma za dużo do gadania, bo jest na razie tylko wtyką. A takim się nie ufa.
Now hush little baby, don't you cry, everything's gonna be alright. Stiffen that upper lip up little lady, I told ya, daddy's here to hold ya through the night.
It is follow the leader, baby, that is how it is gonna be. If you ever really wanna get lost, then follow me.
telekineza
78%
Była szefowa Bractwa Mutantów
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-11, 22:39
2 Lata Giftedów!
Cassie Whitmore napisał/a:
Jakiś pozytyw :D
ciężko będzie nawet nie mam pomysłu jak mogłyby się poznać Colleen za bardzo nie opuszcza terenu Bractwa, w Seattle była może z dwa razy od czterech lat...
Rosario Acosta napisał/a:
Rosario jest z tych, którzy uważają, że Bractwo w chwili obecnej to dzieciaki rzucone na wojnę i absolutnie nie jest za dziedziczeniem władzy, bo to nigdy nie prowadzi do niczego dobrego. Co do samej obecnej przywódczyni, ma mieszane uczucia i tyle. Musi ją do siebie przekonać czynami, a nie samym tytułem, zresztą, Rosario nie ma za dużo do gadania, bo jest na razie tylko wtyką. A takim się nie ufa.
W porządku, to bierzemy neutralnie...? i rozwinie się na fabule?
Now hush little baby, don't you cry, everything's gonna be alright. Stiffen that upper lip up little lady, I told ya, daddy's here to hold ya through the night.
being awesome
dead
name:
Daniel Cavanah
alias:
Day
Wysłany: 2017-12-11, 22:43
Multikonta: Quill
Daniel był w obozie jeszcze za czasów jej matki, więc pewnie ciężko będzie mu zaakceptować Colleen jako nowego przywódcę. Nie dlatego, że myśli, że dziewczyna się do tego nie nadaje, bardziej, że pamięta ją jeszcze za czasów "młodości". Nie będzie podważać jej decyzji ani autorytetu, raczej nieustannie się martwić. Oczywiście po kryjomu. On się o wszystkich martwi po kryjomu.
It is follow the leader, baby, that is how it is gonna be. If you ever really wanna get lost, then follow me.
telekineza
78%
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-11, 22:49
2 Lata Giftedów!
Daniel Cavanah napisał/a:
Daniel był w obozie jeszcze za czasów jej matki, więc pewnie ciężko będzie mu zaakceptować Colleen jako nowego przywódcę. Nie dlatego, że myśli, że dziewczyna się do tego nie nadaje, bardziej, że pamięta ją jeszcze za czasów "młodości". Nie będzie podważać jej decyzji ani autorytetu, raczej nieustannie się martwić. Oczywiście po kryjomu. On się o wszystkich martwi po kryjomu.
mógłby się nawet martwić nie po kryjomu, mało kto się martwi o Colleen
being awesome
dead
name:
Daniel Cavanah
alias:
Day
Wysłany: 2017-12-11, 22:52
Multikonta: Quill
Ze względu na matkę, która pomimo tego, że jest człowiekiem, pozwoliła mu zostać, może się martwić otwarcie.
The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.
Zmiana w nietoperza
60%
-
name:
Leonard "Len" Rathaway
alias:
Flying Fox
Wysłany: 2017-12-17, 22:51
Multikonta: -
Myślę, że można tu zrobić taki pozytyw z rezerwą. Len respektuje decyzje Colleen i podziwia ją za siłę charakteru, ale nie zgadza się z jej poglądami i tym, że traktuje niektórych z góry. Co myślisz?
telekineza
78%
name:
Colleen Marie
alias:
Magnet Girl
height / weight:
168/46
Wysłany: 2017-12-17, 22:55
2 Lata Giftedów!
Len Rathaway napisał/a:
Myślę, że można tu zrobić taki pozytyw z rezerwą. Len respektuje decyzje Colleen i podziwia ją za siłę charakteru, ale nie zgadza się z jej poglądami i tym, że traktuje niektórych z góry. Co myślisz?
pasuje mi!
myślę, że czasami mogą spędzać razem czas, czy to żeby pogadać, czy to żeby po prostu pomilczeć, więc prywatnie mogą się kumplować, a służbowo już tak pół na pół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum