Coś tam na pewno. Przyznam, że kusi mnie jakiś negatyw, ale nie jest to konieczne.
Są kobietami. Zawsze znajdą powody, żeby się pokłócić.
Z drugiej strony jej historia jest na tyle smutna i przejmująca, że nie jestem pewna, czy Alba, czując jej emocje, potrafiłaby żywić do niej nienawiść. Vee na pewno bardzo cierpi. Alec pewnie też, a skoro przyjaźni się z nim, to na pewno chciałaby pomóc też jej.
A Ty jak je widzisz?
hehe i już nawet PJ wie, może będziemy coś w tym kierunku szukać, ale to się okaże. Na ten moment Alba może przez przyjaźń z Aleciem tolerować/lubić Vee, bo to wcale nie jest taka zła osóbka.
Ta sytuacja to się bardzo Albie nie spodoba, chociaż sądząc po planach na PJa, to pewnie zasłużył. Ale ze swoim świeżakiem trzeba chyba trzymać sztamę. Chociaż jeszcze nie wiadomo, jakie będą początki Alby i PJa. Może cała trójka będzie za nim nie przepadać?
Oczywiście, że Vee taka zła nie jest. Zła dopiero może się stać, jak ktoś coś zbroi niedobrego. Ale Alba na razie bardzo lubi i jest grzeczna.
Aczkolwiek dla tej naszej czwórki to można zawsze coś super wykombinować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum