zrobię z Tobą wszystko co chcę, no bo w sumie mogę, więc uważaj tam na siebie
wszystkie moce
milio
denerwuję ludzi i mutantów
name:
Mistrz Gry
Wysłany: 2018-06-15, 19:15
Prawy kącik ust Jeremy'ego podniósł się jeszcze wyżej, sprawiając, że jego wyraz twarzy przybrał nieco ekstrawagancki, zaczepny wygląd. - Oczywiście, że już go mam. Tak samo jak numer Twojego rachunku bankowego. Możesz się spodziewać... Małego prezentu powitalnego na Twoim koncie, do końca tego miesiąca. - Stwierdził dość wesołym tonem, jednocześnie pokazując Ci szereg swoich białych zębów. - Jeśli nie masz więcej pytań, to jak najbardziej jesteś już wolny. - Dodał po chwili, przywołując się ponownie do profesjonalnego wyrazu twarzy, gdy wstawał ze swojego miejsca i prostował brzeg swojej marynarki, przecierając po niej otwartą dłonią.
- Więc, mam nadzieję, do bliskiego zobaczenia. - Rzucił w Twoim kierunku, wyciągając w Twoim kierunku swoją rękę, na znak pożegnania.
Pokręciłem głową w niedowierzaniu choć w moich oczach widać było błysk rozbawienia. Naprawdę szybko działał nie ma co! Miałem tylko nadzieję iż naprawdę nie będę obserwowany dwadzieścia cztery na dobę bo byłoby to raczej krępujące. W końcu kto wie kiedy wrócę do domu uwieszony na jakimś chłopaku pijany albo z jakąś dziewczyną? W końcu wszystko może się zdarzyć!
-Też mam taką nadzieję. Miło było cię poznać- Wstałem po czym uścisnąłem jego dłoń. Jakiś czas potem wyszedłem z budynku po odebraniu identyfikatorów po czym skierowałem się do swojego miejsca zamieszkania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum