Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2018-07-11, 15:48
1 Rok na Giftedach!
przepraszam laski, nie zobaczyłam waszych postów
ROCKY no to myślę, że możemy spróbować, że znałyby się przed Bractwem, jeśli Rocky odbywała staż w Olimpii ;) Takim sposobem mogłyby się znać już wcześniej i dzięki temu wiedziałaby, że Darcy wciąż pracuje w szpitalu, więc może pomagać
FEBE obie propozycje mi się podobają! Jeśli nawet chcesz poszukiwania brata, możemy spróbować rozegrać, bo u mnie się to podciągnie pod trening mocy I jednocześnie może zagadać do niej po leki. Tylko, że Darcy nie jest oficjalnie w bractwie, więc proponowałabym się kontaktować z nią przez Mike, bo on ją odwiedza w sprawie leków. Podobnie zresztą jak Kira i Ricky
EVIE W sumie to chyba studiowała w Olimpii :( Ale zawsze można dać, że mogły poznać się w jakiś innych okolicznościach związanych z medycyną. Zresztą Darcy dorabia w Seattle, a oprócz tego zawsze można dać, że np. przez jakiś czas jeździła na jakiś kurs wakacyjny dla ambitnych studentów, prowadzony właśnie na uczelni w Seattle
przyśpieszenie molekularne
84%
Rebel
name:
Ronnie Henderson
alias:
Vibe
height / weight:
198/106
Wysłany: 2018-07-11, 16:17
1 Rok na Giftedach!
W sumie to nie widzę powodu, żeby się nie lubiły. Chociaż Darcy również była ambitną studentką, podobnie jak Evie, ale po tym jak gen X się aktywował trochę odpuściła sobie swoje marzenia o zostaniu wielkim lekarzem i zadowoliła się pracą na ostrym dyżurze i byciu średniakiem. Myślę jednak, że ich relacje mogłyby się ochłodzić, gdy Evie zaczęła pracować w DOGS, bo jednak Darcy robi po gaciach na samą myśl o nich, więc dla własnego bezpieczeństwa uznała, że lepiej trzymać się od niej z daleka.
W sumie wyczytałam, że ma doktorat z neurologii co jest w sumie ciekawe, bo moc Darcy jest dość dziwna. Taka na pograniczu nauki, a magii. Chociaż mutacje nie mają nic wspólnego z zjawiskami nadprzyrodzonymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum