Poprzedni temat «» Następny temat
the night nurse
Autor Wiadomość
ronnie henderson

Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know

przyśpieszenie molekularne

84%

Rebel

name:

Ronnie Henderson

alias:
Vibe

height / weight:
198/106

Wysłany: 2018-07-11, 15:48   

1 Rok na Giftedach!

przepraszam laski, nie zobaczyłam waszych postów 8)

ROCKY no to myślę, że możemy spróbować, że znałyby się przed Bractwem, jeśli Rocky odbywała staż w Olimpii ;) Takim sposobem mogłyby się znać już wcześniej i dzięki temu wiedziałaby, że Darcy wciąż pracuje w szpitalu, więc może pomagać 8)

FEBE obie propozycje mi się podobają! Jeśli nawet chcesz poszukiwania brata, możemy spróbować rozegrać, bo u mnie się to podciągnie pod trening mocy 8) I jednocześnie może zagadać do niej po leki. Tylko, że Darcy nie jest oficjalnie w bractwie, więc proponowałabym się kontaktować z nią przez Mike, bo on ją odwiedza w sprawie leków. Podobnie zresztą jak Kira i Ricky :mrgreen:

EVIE W sumie to chyba studiowała w Olimpii :( Ale zawsze można dać, że mogły poznać się w jakiś innych okolicznościach związanych z medycyną. Zresztą Darcy dorabia w Seattle, a oprócz tego zawsze można dać, że np. przez jakiś czas jeździła na jakiś kurs wakacyjny dla ambitnych studentów, prowadzony właśnie na uczelni w Seattle 8)
  [0-]

Evie Russell

I felt free, once I realized i was never going to fit the narrow mold that society wanted me to fit in.

brak

pracownik działu medycznego

name:

Evie Russell

height / weight:
175/78

Wysłany: 2018-07-11, 15:54   

To teraz tylko pytanie czy wolisz coś pozytywnego czy negatywnego :)
[Profil] [WWW]
  [B+]

ronnie henderson

Some people survive chaos and that is how they grow. And some people thrive in chaos, because chaos is all they know

84%

Rebel

name:

Ronnie Henderson

alias:
Vibe

height / weight:
198/106

Wysłany: 2018-07-11, 16:17   

1 Rok na Giftedach!

W sumie to nie widzę powodu, żeby się nie lubiły. Chociaż Darcy również była ambitną studentką, podobnie jak Evie, ale po tym jak gen X się aktywował trochę odpuściła sobie swoje marzenia o zostaniu wielkim lekarzem i zadowoliła się pracą na ostrym dyżurze i byciu średniakiem. Myślę jednak, że ich relacje mogłyby się ochłodzić, gdy Evie zaczęła pracować w DOGS, bo jednak Darcy robi po gaciach na samą myśl o nich, więc dla własnego bezpieczeństwa uznała, że lepiej trzymać się od niej z daleka.
W sumie wyczytałam, że ma doktorat z neurologii co jest w sumie ciekawe, bo moc Darcy jest dość dziwna. Taka na pograniczu nauki, a magii. Chociaż mutacje nie mają nic wspólnego z zjawiskami nadprzyrodzonymi :lol:
  [0-]

Evie Russell

I felt free, once I realized i was never going to fit the narrow mold that society wanted me to fit in.

brak

name:

Evie Russell

height / weight:
175/78

Wysłany: 2018-07-11, 16:39   

Evie mogłaby oferować jej pomoc ze zrozumieniem jej mocy przynajmniej z punktu medycznego :3
[Profil] [WWW]
  [B+]

ronnie henderson

84%

Rebel

name:

Ronnie Henderson

alias:
Vibe

height / weight:
198/106

Wysłany: 2018-07-11, 16:54   

1 Rok na Giftedach!

Evie raczej nie wie o jej mocy, bo Darcy się ukrywa od lat 8) ale jak kiedyś by trafiła w łapska dogs, to może by coś z tego wyszło :lol:
  [0-]

Evie Russell

brak

name:

Evie Russell

height / weight:
175/78

Wysłany: 2018-07-11, 16:57   

Ok!
[Profil] [WWW]
  [B+]

[ ODPOWIEDZ ]