Akta DOGS
Autor
Wiadomość
The Gifted
kocham tworzyć tematy i nie tylko
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-11-06, 01:16
Ellsworth Liam WANTED BY DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: Ellsworth Imię: Liam Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 34 lata Miejsce urodzenia: Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: ??? Rysopis Wzrost: ok 190 cm Waga: ??? Kolor oczu: Zielony Kolor włosów: Ciemny brąz Znaki szczególne: ??? Zarzuty Podejrzany o zamordowanie Jamesa Taylora, oraz za udział w zamachu terrorystycznym dnia 4 lipca 2014 roku.
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-11-06, 01:25
Spivey, Andrew DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: Spivey Imię: Andrew David Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 31.10.1987 (31lat) Miejsce urodzenia: Richmond Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: nieznana Rysopis Wzrost: ??? Waga: ??? Kolor oczu: Niebieski Kolor włosów: Prawdopodobnie blond Znaki szczególne: ??? Zarzuty Zarzuty: Podejrzenie morderstwa, niestawienie się na terapię normalizującą, ucieczka przed prawem, posługiwanie się fałszywymi dokumentami, terroryzm.
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-11-30, 22:46
Ryan, Michael DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: RYAN Imię: MICHAEL Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 05/01/1993 (25 lat) Miejsce urodzenia: SAN FRANCISCO, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: superhumans Rysopis Wzrost: 180 cm Waga: 69 kg Kolor oczu: brązowe Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: - Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, niestawienie się na terapię normalizującą, próba zabójstwa, atak na funkcjonariusza D.O.G.S..
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-11-30, 22:46
Ryan, Richard DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: RYAN Imię: RICHARD Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 05/01/1993 (25 lat) Miejsce urodzenia: SAN FRANCISCO, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: spacers Rysopis Wzrost: 180 cm Waga: 75 kg Kolor oczu: brązowe Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: - Zarzuty Zarzuty: Wspieranie działań terrorystów, niestawienie się na terapię normalizującą, ucieczka przed funkcjonariuszami.
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-11-30, 23:32
NN DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: ??? Imię: ??? Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: ??? (około 30 lat) Miejsce urodzenia: ??? Pochodzenie: amerykańskie Klasyfikacja: mutant, klasa: nieznana Rysopis Wzrost: ok. 190 cm Waga: ok. 90 kg Kolor oczu: ??? Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: kręcone włosy Zarzuty Zarzuty: Niestawienie się na terapię normalizującą, przemyt, obrót nielegalnymi środkami, zarządzanie komórką przestępczą, terroryzm, liczne morderstwa.
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-11-30, 23:58
Maysilee Griffith DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: GRIFFITH Imię: MAYSILEE Płeć: Kobieta Data urodzenia: 18/05/1994 roku Miejsce urodzenia: KANSAS CITY, Stany Zjednoczone Pochodzenie: amerykańskie Klasyfikacja: mutant, klasa: nieznana Rysopis Wzrost: ok. 170 cm Waga: ok. 50 kg Kolor oczu: niebieski Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: kręcone włosy Zarzuty Zarzuty: Niestawienie się na terapię normalizującą, udział w strzelaninie, zamordowanie funkcjonariusza policji.
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-12-01, 00:30
Tobias Jensen aka Thomas Walker DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: JENSEN Imię: TOBIAS Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 27/01/1994 roku (24 lata) Miejsce urodzenia: KANSAS CITY, Stany Zjednoczone Pochodzenie: amerykańskie Klasyfikacja: mutant, klasa: others Rysopis Wzrost: 185 cm Waga: ok. 65 kg Kolor oczu: brązowe Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: okulary, krótko ścięte włosy, blizny postrzałowe w okolicach lewej łopatki oraz przy żebrach, wrośnięte szwy na tyle głowy oraz części karku, blada i popękana skóra, wychudzenie, źrenice nieprawidłowo reagujące na światło, inne fizyczne przejawy uzależnienia od terapii mutazynowej, rozległe poparzenia lewej dłoni Zarzuty Zarzuty: Morderstwo, udział w strzelaninie, atak na funkcjonariusza publicznego, liczne próby ucieczki przed terapią normalizującą, agresja fizyczna wobec otoczenia, kradzieże, niszczenie mienia publicznego, wykorzystywanie pozycji w celu osiągnięcia niewskazanych korzyści, rozpowszechnianie drażliwych informacji.
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja do druku Dodaj temat do ulubionych