I'd like to get to know you but you're talking much too slowly
Superszybkość
85%
Łowca w bractwie
name:
Michael Ryan
alias:
Streak
height / weight:
180/69
Wysłany: 2018-04-19, 12:29
Multikonta: Jamie/Tom
Pierwszy strzał! #ZadaniaMG
1 Rok na Giftedach!
Fay: Obu ich skłoniła ucieczka z rodzinnego gniazdka przed zamknięciem. Tylko, ze Fay wiedziała jak to jest być leczonym, a Mike nie chciał się leczyć bo co może być złe w tym, że ma się specjalne umiejętności. Podejrzewam, że mogliby być na etapie znajomości gdzie mówili sobie o takich przygodach. Mogłaby być jedną z naprawdę nielicznych osób, która wie o jego braciach. Mike nie chwali się tym, ze ma brata bliźniaka a raczej, że był jednym z trojaczków, woli by jak najmniej informacji wiedzieli o nim inni, wtedy bezpieczeństwo jego brata i jego jest większe.
Co by tujeszcze dodać, podejrzewam, ze mIke mógł jej coś zawinąć cennego by się podroczyć, a ta w zemście wślizgnęła się do jego pokoju jako mysz ( tak ma lęk przed myszami), po bractwie rozniósł się wielki krzyk, a Mike wylądował dosłwoenie na żyrandolu odbijając się od ściany!
Mimo wszystko widzę tutaj przyjaciół
Jestem. Jak. Najbardziej. Za! Fay też nie chwali się za bardzo swoimi przeżyciami, bo uważa je za zamknięty rozdział no i trochę tęskni za rodziną, więc w większości przypadków też unika tych tematów, ale dla dobrych przyjaciół jak najbardziej zrobi wyjątek
No i mega pomysł z tą myszą, chcę to rozegrać! Fay zbytnio mściwa nie jest, ale jeśli miałaby pewne podejrzenia wobec Ryana, to pewnie chciałaby się rozejrzeć, pomyszkować w jego pokoju, gdy będzie spał. A jeśli znajdzie swoją zgubę, to może być pewny, że ze snu obudzą go mysie wąsiki, łaskoczące go po twarzy
Niby tak, ale z drugiej strony jak ktoś wygląda normalnie to skąd mają wiedzieć, że to mutanci? Oni też nie mają GC napisane na czole, więc fajnie jakby o sobie nie wiedzieli przez dłuższy czas, żeby uniknąć uprzedzeń :D
Masz ochotę coś takiego rozegrać? Czy lepiej ewentualnie kolejne spotkanie, które też musiałoby być przypadkowe? Jak masz czas i chęci ofc
To ja wpadnę powiedzieć, że Will przez swoją moc czasami też ma wrażenie że rzeczywistość jest w slow mo, tylko że to spowolnienie działa też na jego ciało
Anyway, jeśli masz jakiś pomysł to pisz śmiało (w końcu każdy marzy o negatywie z Hopperem ), jeśli nie - pewnie prędzej czy później pewnie trafimy na siebie na fabule.
_________________ Po 12.01 Hopper jest ogolony na łyso i ma opatrunek z tyłu głowy.
Superszybkość
85%
Łowca w bractwie
name:
Michael Ryan
alias:
Streak
height / weight:
180/69
Wysłany: 2018-04-19, 21:30
1 Rok na Giftedach!
Fay: Mike to taki może być jej przybrany braciszek teraz po tych zwierzeniach. Oboje tęsknią za rodziną, oboje powiedzieli sobie ten sekret, więc mogliby dać sobie trochę tej miłości, której im brak. W pakiecie w gratisie oczywiście przytulaski!
Chętnie też bym to odegrała, ale póki co Mike czeka na przydział jeszcze domku, wiec nie ma gdzie ;; Ale, ze mamy coś pisać, to można zawsze coś na terenie bractwa popisać :D
Scarlett: Mogę przyjąć do rozgrywki jak najbardziej. Może po tamtym spotkaniu jakoś kontakt się urwał i jak mówisz gdzieś przypadkowo się spikną :D Możesz wybrać miejsce i zacząć ja się dostosuje do wszystkiego
Will: Znać na pewno się znają chociażby z widzenia. Z tego co rozumiem Will pomaga tylko bractwu, a na co dzień zajmuje się czymś innym? Nawet jeśli wdali się w dyskusję to Mike nie uważa się za inteligenta, wręcz przeciwnie często robi głupie rzeczy niczym nastolatek podrywający swoje koleżanki za ciągniecie je za włosy. Może to Hoppera denerwować czy tez irytować, ale Mike raczej nawet mimo złośliwości nie będzie widział w nim wroga, może pomyśli sobie, ze jest trochę nadęty, ale wtedy postanowi dać mu snickersa by przestał gwiazdorzyć Co do czegoś co miedzy nimi mogło by być, to myślę, że Mike mógł usłyszeć jak Will dajmy na to westchnął sobie, ze oni wszyscy to jacyś powolni są. Ten postanowił mu powiedzieć jak go denerwuje to, ze wszyscy się jak ślimaki poruszają w jego oczach, to dopiero jest irytujące! Myślę, ze pod względem sobie może lekkiego współczucia mogliby się polubić
To jak wszyscy tu przychodzą to ja też! Okej mam ogólnie taki pomysł, by mieli na początku mega neutralne relki. No wiesz, pewnie Matyldę trochę wkurza to jego śmieszkowanie, ale w gruncie rzeczy nawet i ją to trochę bawi, chociaż stara się tego nie okazywać. Poza tym z tego co widzę to Mike się przyjaźni z Fay, a Fay i Matylda są przyjaciółkami, więc na pewno Wallace go jakoś toleruje
No i myślę, że po tym jak Matylda znowu wpadnie w nałóg, to zacznie jakoś doceniać Mike'a? Pewnie będzie szukała jego towarzystwa, żeby się psychicznie podbudować i oderwać od całego syfu w swoim życiu. Będzie miła.
Superszybkość
85%
Łowca w bractwie
name:
Michael Ryan
alias:
Streak
height / weight:
180/69
Wysłany: 2018-04-20, 17:09
1 Rok na Giftedach!
Mattie: Podoba mi się :D co prawda dziewczyna jawnie by wykorzystywała dobroć Mike'a, lubiąc go jak tylko coś chce xD Ale mi to nie przeszkadza, bo pewnie często musi i Mike'a uleczać, bo potrafi sobie krzywdę zrobić czasem przy używaniu mocy. czyli takie bardziej neutralne stosunki, ale Mike i tak dziewczynę lubi
I can feel the flames on my skin, crimson red paint on my lips. If a man talks shit, then I owe him nothing. I don't regret it one bit, 'cause he had it coming.
opętanie
75%
członek oddziału terenowego
name:
Safiya Janine Atwell
alias:
Sophie | Jane
height / weight:
178 / 65
Wysłany: 2018-05-07, 23:31
Multikonta: Cassie
1 Rok na Giftedach!
Skoro już nachodzę niektórych łowców, to i tutaj wpadam. Proponuję coś związanego z jego wyskakiwaniem po rzeczy dla Bractwa lub samymi kradzieżami. To zawsze fajny punkt zaczepienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum