Poprzedni temat «» Następny temat
Biuro Louanne
Autor Wiadomość
Jane Atwell

I can feel the flames on my skin, crimson red paint on my lips. If a man talks shit, then I owe him nothing. I don't regret it one bit, 'cause he had it coming.

opętanie

75%

członek oddziału terenowego

name:

Safiya Janine Atwell

alias:
Sophie | Jane

height / weight:
178 / 65

Wysłany: 2018-08-22, 00:31   
   Multikonta: Cassie

1 Rok na Giftedach!

Ukryta Wiadomosc:
JeÂśli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie zeby zobaczyc ta wiadomosc
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
[Profil] [WWW]
  [B+]

Billy Sanders

hungry dogs are never loyal

wykwalifikowany zabójca

dowódca oddziału

name:

Billy Sanders

height / weight:
189/90

Wysłany: 2018-08-24, 23:17   

Ucieszył MG, bo dobrze strzela!

Ukryta Wiadomosc:
JeÂśli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie zeby zobaczyc ta wiadomosc
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

[Profil]
  [A+]

Jane Atwell

I can feel the flames on my skin, crimson red paint on my lips. If a man talks shit, then I owe him nothing. I don't regret it one bit, 'cause he had it coming.

opętanie

75%

członek oddziału terenowego

name:

Safiya Janine Atwell

alias:
Sophie | Jane

height / weight:
178 / 65

Wysłany: 2018-08-24, 23:40   
   Multikonta: Cassie

1 Rok na Giftedach!

Ukryta Wiadomosc:
[Profil] [WWW]
  [B+]

Imogen Ruiz

-

urok osobisty/feromony

75%

asystentka Very Neumann

name:

Imogen Ruiz

alias:
Lamia

height / weight:
169 / 52

Wysłany: 2018-09-17, 19:17   
   Multikonta: Imari

15.05

Trochę jej to zajęło, to fakt. Nawet trochę długo. Walczyła ze sobą? Być może. Pojawiła się jednak w biurze Louanne, umawiając się oczywiście wcześniej. Ze sobą miała teczkę, zamykaną na czterocyfrowy kod, z aktami swojej osoby. Nie miała do nich dostępu, ale kod miała dostać Lou, by sobie ją otworzyć.
Musiała z nią porozmawiać. W pierwszej chwili chciała iść do Very, ale po zebraniu zobaczyła, że to nie jest dobry pomysł. Trzymanie dla siebie tego, co się dowiedziała też najlepszym pomysłem jednak nie było. Przemieliła wszystko w głowie po raz milionowy i w końcu wybrała się do pani prezes w osobie własnej.
Stanęła przed drzwiami, ubrana profesjonalnie jak zawsze, w damską marynarkę, ołówkową spódnicę i "biurowe" szpilki i zapukała w nie, oczekując pozwolenia na wejście.

Louanne Marie - Henning

Życie to zagadka, nie trać czasu, bo jej nie rozwiążesz.

nigdy w życiu

antropolog sądowy/ Wicedyrektor DOGS

name:

Louanne Marie - Henning

alias:
Prinsessa

height / weight:
159 / 55

Wysłany: 2018-09-18, 20:08   
   Multikonta: Esther/Rocky/Lasair

Ucieszyła MG, bo dobrze strzela!

Masz talona na Aarona i balona!

// 15 maja

Kiedy Imogena poprosiła ją o rozmowę zgodziła się z na nią. Chociaż zastanawiała się co też asystentka Very chciała od niej. Prawe powiedziawszy dziewczyna poznała dopiero na ostatnim zebraniu. Jasne czasem słyszała, że ktoś pracuje dla Very odwalając brudną robotę. Jednak nie miała okazji wcześniej porozmawiać z Imogeną. Nie umówiły się na konkretną godziny. Jedynie było powiedziane, że zajrzy dzisiaj albo jutro i muszą porozmawiać. Jako, że Louanne ciekawiło to co chce jej powiedzieć kobieta zgodziła się na to. A kto wie... może zdobędzie coś na swoją przeciwniczkę. Dlatego Louanna uważała, że lepiej mieć Imogen po swojej stronie - kogoś tak blisko Very.
- Proszę - powiedziała geście zapraszającym do wejścia, ponieważ tylko jednej osoby się spodziewała. No może dwóch, ale ta druga nie pukała. Kiedy w końcu dziewczyna weszła. Louanna spojrzała na nią nie skrywaną ciekawością. - To o czym chciałaś ze mną porozmawiać? - zapytała od razu przechodząc do rzeczy. Nie lubiła owijać nic bawełnę, bardziej wyznaczała zasadę kawa na stół i miejmy to za sobą.

LOUANNE MARIE - HENNING

Anioły najczęściej schodzą na ziemię, wcielając się w role córki - Yvonne Naomi Henning.

[Profil]
  [B-]

Imogen Ruiz

-

urok osobisty/feromony

75%

asystentka Very Neumann

name:

Imogen Ruiz

alias:
Lamia

height / weight:
169 / 52

Wysłany: 2018-09-19, 10:18   

WIedziała, że kobiety za sobą nie przepadają - delikatnie mówiąc, ale miała to gdzieś. Miała coś do zrobienia, do przekazania i tyle. Musiała wybrać do tego odpowiednią osobę, a po zebraniu taką wydawała się bardziej Lou niż jej kuzynka Vera. Imogen wiedziała jakie ta ma poglądy, ale równocześnie na chwilę obecną i jej sytuację nie bylo to najlepsze..
- Dzień dobry - przywitała sie wchodząc. Na twarzy miała lekki, profesjonalny uśmiech. Podeszła do biurka Louanne i postawiła przed nią walizkę zamykaną na kod w zamku, a na niej położyła zalakowaną kopertę z kodem do otwarcia.
- Chcialabym, żeby zapoznała się pani z moimi aktami, chociaż pobieżnie, zanim przejdziemy do rozmowy. Chyba, że już je pani zna - jasne, mogła jej to opowiedzieć, ale to akta mówiły prawdę - Bo to, o czym chce porozmawiać dotyczy mojej pracy od 2013 do 2015 roku, dla Czarnych Helis - jeśli Lou usiadła albo wskazała Imogen krzesło, to ta również usiadła. Jeśli nie, to stała dalej. I o ile ubrana była w strój całkiem biurowy, to jednak coś w jej postawie sugerowało niemal wojskowe przeszkolenie, co potwierdzało by jej pracę z Helisami.

Louanne Marie - Henning

nigdy w życiu

name:

Louanne Marie - Henning

alias:
Prinsessa

height / weight:
159 / 55

Wysłany: 2018-09-20, 18:43   

Relacja pomiędzy Louanną i Verą była skomplikowana i nie każdy by ją zrozumiał. Publicznie udawały przyjaciółki i jako tako się dogadywali. A tak na prawdę miały ochotę się pozabijać. Były zbyt podobne do siebie, ale żadna z nich tego nie przyzna. Jeśli ktoś im to zarzuć na pewno ich odpowiedź była by przecząca. Pewnie nie jedna osoba zastanawiała się czemu Lou właśnie Verę wybrała na swoją zastępczynie. No odpowiedź była prosta wrogów trzymaj blisko, a po za tym sprawiało jej przyjemność jeśli Vera podlegała bezpośrednio pod nią. Miała większą kontrolę na kobietę. Chociaż ostatnie zebranie pokazuje, że nie tak dużą jaką by chciała.
- Witaj... Proszę siadaj, masz ochotę na coś do picia? - powiedziała do kobiety, bo widząc teczkę i minę Imogeny zakładała, że szykuje się dłuższa rozmowa. Jeśli Imogen chciała coś do picia na pewno kazała przygotować je dla niej, a jeśli nie tylko zamówiła dla siebie. Wiele można zarzuć jej matce, począwszy od bycia mutantem, a skończywszy na kierowaniu tą bandą robaków. Jednak wychowała swoje córki jak najlepiej umiała. Louanna nigdy nie zapominała o manierach i kulturze. Bo jak cię widzą tak cię piszą. Jednak wracając do sprawy. Oczywiście wysłuchała się słowa kobiety.
- Cóż prawdę powiedziawszy nie zagłębiałam się tamtą akcje. Więc nie znam jej szczegółów. Jedynie wiem, że miałaś jakieś zadanie pod przykrywką i udało ci się zdobyć potrzebne informacje by zlikwidować bazę tych terrorystów w Nowy Yorku - powiedziała szczerze, bo to działo się za jej poprzednika, a Louanna nie interesowała się zbytnio jego sprawami. Przez co teraz zbiera żniwa. Jednak tamta akcja była tak dawno, że nie przeglądała jej nawet po zajęciu stanowiska prezesa. - Ale nie rozumiem czemu dla ciebie jest to tak ważne by się nimi zapoznała. Czy jest w nich coś ważne? - dodała po chwili. Przecież ta sprawa była trzy lata temu. Czy mogła im jakoś pomóc wyjść teraz z kłopotów?

LOUANNE MARIE - HENNING

Anioły najczęściej schodzą na ziemię, wcielając się w role córki - Yvonne Naomi Henning.

[Profil]
  [B-]

Imogen Ruiz

-

urok osobisty/feromony

75%

asystentka Very Neumann

name:

Imogen Ruiz

alias:
Lamia

height / weight:
169 / 52

Wysłany: 2018-09-20, 20:26   

- Wodę, dziękuję - poprosiła, siadając i poprawiając ołówkową spódnicę. Uniosla wzrok na Louanne i uśmiechnęła się.
- Nie wiem jak i czy w ogóle jest to w stanie pomóc nam w obecnej sytuacji, myślę, ze to kwestia otwarta do dyskusji, choć preferowałabym na ewentualne rozmowy bardzo kameralne grono - tak, żeby się nie rozeszło, bo zadziwiajace jak w organizacji takiej jak ta rzeczy potrafiły się roznosić. Jak na targu z babami w brudnych chustach na głowach. Gorzej nawet. Przekupy, nie poważna organizacja.. Z małymi wyjątkami.
- Niemniej jednak sprawa jest w pewien sposób istotna, nie chcę, by dotarło to do pani jakimiś pokątnymi drogami i zostało opatrznie zrozumiane - tak, zaraz ją o coś oskarżą, a po co? Wolała wszystko tak, jak jest. Udowadnianie wiec, że jest czysta i nie knuje nic za czyimiś plecami miało działać na jej korzyść.
- W latach 2013 - 2015 moim zadaniem, jako czlonka oddziału Czarnych Helis była infiltracja i rozpoznanie w Nowojorskiej siedzibie Bractwa Mutantów. Pierwszym zadaniem było poznanie jednego z członków, a racej przyszłych czlonków Bractwa, Christiana Spiveya. Scenariusze zakładały koleżeństwo, związek.. zostawiono mi dowolność. Spivey zakochał się w Autumn Seymour, którą to tożsamość przyjełam na czas misji. Przez ten czas zapewniałam Genetically Clean informacje na temat znajdujących się tam mutantów, ich mocy, możliwości, słabości. Na temat rozkładu pomieszczeń.. słowem, wszystko, co było niezbędne by przeprowadzić skuteczny atak. - mówiła składnie, bez jąkania się. Cóż, jednak miało sie to prawnicze wykształcenie.
- W trakcie ataku, jak mi się wydawalo, Spivey został zabity. Dowiedziałam się jednak ostatnio, że został złapany. Pracuje dla DOGS. Podczas spotkania zachowałam tożsamość Autumn, by niczego się nie domyślił - uniosła do ust szklankę z wodą by się napić i przerwała na chwilę, obserwując reakcję Louanne. Co ona na to wszystko?

Louanne Marie - Henning

nigdy w życiu

name:

Louanne Marie - Henning

alias:
Prinsessa

height / weight:
159 / 55

Wysłany: 2018-09-21, 19:15   

Louanna nalała kobiecie szklankę wody, a dla zamówiła kawę u asystentki, którą nie długo po tym dostała. Nim Imogen zaczęła mówić rozsiadła się wygodnie uważnie obserwując kobietę. Była ciekawa co ta chce jej powiedzieć. Jaki to ma związek ze wszystkim? Czemu jej zależy, by poznała te dane? Najważniejsze z tych pytani było: Czy pomoże im w obecnej sytuacji? Jednak nie dowie się tego wszystkiego jeśli nie pozwoli kobiecie mówić.
Nie które kwestie były jej znane praca pod przykryciem i infiltracja Bractwa. Wszystkie informacje jakie udało się Imogen zdobyła były bardzo przydatne. Pomogły im wraz z DOGS przeprowadzić atak. Dzięki kobiecie nie tylko rząd miał na swoim koncie odkrycie bractwa. Jednak co im to daję? Gdy rozwalą jedną gniazdo mrówek na jego miejsce pojawiają się kolejne. Trzeba przyznać, że jedna informacja bardzo zaciekawiła Louanne. Obecnie mają problem z DOGS i sprawa tego chłopaka może im pomóc. To, że Imogen jako Autumn odnowiła kontakty z tym chłopakiem może im się im przydać.
- Hmm... Jest coś jeszcze co chcesz mi powiedzieć? - powiedziała, bo w tym wszystkim nie było nic za co miała by ją potępić. Jedynie wykonywała swoją pracę oraz dbała o to by jej przykrywka nie została spalona. - Bo jeśli nie... to możesz mi odpowiedzieć na jedno pytanie. Ile zdradziłaś temu Spiveyowi o sobie? Również jak sądzisz czy zdołasz z niego wyciągnąć jakieś informacje? Na przykład czy dałabyś radę zrobić z niego naszymi uszami i oczami? - spytała ostrożnie, bo przecież w tej całej historii nie było nic na temat czy kobieta poczuła do tego mężczyzny. Czy nadal dla niej był wyłącznie zadaniem.

LOUANNE MARIE - HENNING

[Profil]
  [B-]

Imogen Ruiz

-

urok osobisty/feromony

75%

asystentka Very Neumann

name:

Imogen Ruiz

alias:
Lamia

height / weight:
169 / 52

Wysłany: 2018-09-24, 12:30   

- Jego siostra żyje i ukrywa się pod zmienionym nazwiskiem - nie trzymała tego dla siebie, po co by miała? Nie mogła tym szantażować Spiveya, bo w ogóle nie mogła go szantażować bedąc Autumn, trzeba bylo rozegrać to zupełnie inaczej. Pomijając już to, że nie chciałaby tego robić w tak ordynarny sposób, bo byłoby to.. nieeleganckie.
- Esther Goth, to ta dziewczyna, której nie udało się zlikwidować trzy lata temu - tak, drugi team zawalił, a im się udało i w ten sposób nie żyją rodzice Chrisa i Esther. Naprawdę nie widziała dla siebie powodów, dla których mialaby zachować tę informację dla siebie. Lepiej wychodziła przekazując ją dalej, do Louanne.
- Nadal uważa, że jestem Autumn, pracuję w podrzędnym biurze prawniczym i staram się unikać wszelkich ugrupowań antymutanckich. Nie wiem jakie ma możliwosci weryfikacji tego i czy w ogóle będzie próbowal, ale możliwe, że mądrym byloby odświeżenie tożsamości pannny Seymour, by zapewnić jej prawdopodobne tło na te trzy lata - zasugerowała, że GC powinno podrobić jej znów dokumenty i dać fake-przeszłość, jak poprzednio, na te trzy lata od ataku.
- Nie wiem ile Spivey wie, ile jest w stanie się dla mnie dowiedzieć tak, by nie uznał tego za podejrzane. Obawiam się, ze niewiele, ale też, że niewiele wie sam z siebie, bo nie jest i ze względu na swoją mutację nie może nawet piąć się po jakiejkolwiek drabinie kariery. Pomijając to, że jest uparty i lubi stawiać się dla zasady, co może mu wszystko utrudniać - tak, poznała go, doskonale nawet, przez te 3 lata. Cieżko byłoby, żeby było inaczej, prawda? Skoro żyli razem i Autumn musiała odgrywać równie zakochaną osobę. Wylożyła więc kawę na ławę. Równie dobrze Lou mogła jej zasugerować kontynuowanie tych spotkań jak i zakazać powtórek. Była tego świadoma.

Louanne Marie - Henning

nigdy w życiu

name:

Louanne Marie - Henning

alias:
Prinsessa

height / weight:
159 / 55

Wysłany: 2018-09-26, 18:24   

Początkowo podchodziła do tego spotkania sceptycznie nie wiedziała co może jej dać wysłuchania kobiety. Zwłaszcza jak zaczęła gadać o zdarzeniach przeszłych, które miały miejsce kilka lat temu. Jednak kiedy dostrzegła nadzieję, że może to jednak się jej przydać. Pomyślała, że może jednak los im sprzyja, bo czemu Spivey spotkał się wraz z Imogen. Dobrze, że kobieta zachowała zimną krew i nie spaliła swojej przykrywki, a tylko jeszcze zdobyła dodatkowe informacje.
Czyli jednak siostra Spivey żyję... Cóż nie powiem nie ucieszyła się z tej wiadomość, ponieważ mogło to im przy stworzyć dodatkowych problemów. Przecież wysłali ludzi z jednym celem, zabiciem jej. To jakim cudem dziewczyna żyję i ma się dobrze. No nic będzie musiała się tym zająć i ukarać winnego. Powinien chociaż się przyznać w tedy inna grupa była by wysłała na.
- Nie powiem nie są to wieść jakie chce usłyszeć, bo to może przy stworzyć nam kłopotów. Niestety nie korzystne było dla nas naprawianie tego błędu. Najlepszym rozwiązaniem będzie jako Autumn zdobędziesz zaufanie dziewczyny. Musimy dowiedzieć się ile ona wie o śmierć swoich rodziców - powiedziała do Imogen dając jej zadanie. Oczywiście będzie musiała to skonsultować Verą, bo w końcu Imogen działa pod jej skrzydłami jako jej asystentka. Jednak muszą dowiedzieć się czy ta cała Esther wie kto zabił jej rodziców. Czy planuje jakąś zemstę? Czy może nam jakoś zaszkodzić? Dlatego nie wątpliwe ważne było by Imogen zdobyła zaufanie dziewczyny. Za wszelką cenę nie ważne jaki środków użyje, ważniejsze był efekty jej pracy. Może nawet wykorzystać znajomość z jej bratem.
- Całe szczęście, że twoja przykrywka nie jest spalona, ale masz racje trzeba odświeżyć oraz zapewnić biografie na te trzy lata. Lepiej dmuchać na zimne niż na gorące, by się nie poparzyć. Osobiście tego dopilnuje... mój maż pracuje fbi i pomoże nam zorganizować życie Autumn Seymour by nie było tak, że nagle kobieta znika bez śladu - powiedziała Louanna do kobiety, bo kto zabroni jej wykorzystywać znajomość jej męża. Słabo angażuje się życie GC więc niech chociaż tak się wykaże sprawiając by Autumn Seymour była osobą z krwi i kość.
- Przede wszystkim nie strać jego zaufania i zdobądź zaufanie jego siostry. Musimy trzymać ręce na pulsie zbadaj na ile możesz wyciągać z niego informacje oraz w siedzibie pojawiaj się jak najrzadziej nie możemy dopuść do tego by ktoś cię tutaj zauważył i mu doniósł. Zachowuj się normalnie i pamiętaj, że nawet ten najniżej w hierarchii może mieć przydatne informacje. Góra niechętnie się dzieli, ale ich pracownicy mają oczy i uszy i łatwiej jest nich wyciągnąć informacje - powiedziała do kobiety. Nie mówiła jak ma zatrzymać zaufanie mężczyzny, bo przecież była kobietą. Miała te swoje sztuczki przez dwa lata udało się jej owinąć go w okół palca więc pewnie nie zapomniała tego i owego.

LOUANNE MARIE - HENNING

[Profil]
  [B-]

Imogen Ruiz

-

urok osobisty/feromony

75%

asystentka Very Neumann

name:

Imogen Ruiz

alias:
Lamia

height / weight:
169 / 52

Wysłany: 2018-09-27, 12:21   

- Nie, to nie sa najlepsze wieści- zgodziła się z kobietą, bo i ona uważała, że lepiej byłoby, gdyby Esther została zabita tam, gdzie miała i tak jak miała zginąć, ale drugi z wysłanych teamów był nieudolny i nie dokończył roboty jak powinien.
- Nie mam pojęcia jak będzie z jej zaufaniem. Nie chcę mówić jej zbyt wiele, a kobieta jest ekstremalnie nieufna. Nie mam pojęcia ile wie, powiedziała mi, ze zginęli w pożarze. Czy to jest coś, w co wierzy czy to kłamstwo powiedziane na użytek mój i jej brata, nie mam pojęcia - pokręciła lekko glową, bo w tej materii była bezradna. Nie mogła naciskać obcej kobiety za bardzo, tym bardziej nie na pierwszym spotkaniu.
Napiła się wody, gdy Lou zaczęła mówić.
- Mogę zapewnić wszelkie dodatkowe informacje, które bedą potrzebne do przywrócenia Autumn do życia, łącznie z tym, co przekazałam już Spiveyowi. Całość jednak musi być delikatna, nie wiem na ile mogę sobie pozwolić i moze to zająć naprawdę sporą ilość czasu, to nie są rzeczy, które można na siłe przyśpieszać.. Wtedy wszystko zbyt łatwo się sypie, a w obecnej sytuacji naszej organizacji chyba nie możemy sobie na to pozwolić. Dlatego chciałabym prosić o zaufanie w tej kwestii i nie naciskanie mnie na szybsze zdobywanie informacji, czasem może to być niemożliwe. Być może okazać się także, że Spivey nie wie niczego istotnego, a naciskanie go wzbudzi w końcu podejrzenia mężczyzny- taka była możliwość. Mógł nie słuchać, mieć to gdzieś, mógł byc naprawdę dobrze odgradzany od wszelkich informacji, przygotowywnay tylko do konkretnej misji i tyle. Nie mieli pojecia jak było w tym przypadku.
- Przy Esther pojawia się jeszcze jeden problem. Wiem, ze DOGS ma ją na oku. Chcąc nie chcąc, są organizacją rządową i łatwiej dojść im do informacji gdzie pracuję i kim naprawdę jestem. Być może tutaj kontakt w ogole byłby niewskazany. Z chęcią przekażę jednak adres miejsca, w którym się z nią spotkałam, by i GC mogło ją obserwować. Możliwe, że z tego też przyjdą jakieś informacje.

Louanne Marie - Henning

nigdy w życiu

name:

Louanne Marie - Henning

alias:
Prinsessa

height / weight:
159 / 55

Wysłany: 2018-10-02, 19:47   

- Nie martw się raz jeszcze przejże akta z tamtej akcji i znajdę odpowiedzialnych za te porażkę - powiedziała do kobiety, bo to nie mógł być tak. Ktoś popełnia błąd nie przyznaje się do niego wręcz przeciwnie fałszuje papiery by go ukryć. Przecież właśnie przez takie zachowanie mamy najwięcej kłopotów. Niestety wszystko teraz było na głowie Louanny, bo Vera postanowiła się obrazić. Jednak Lou nie mogła pozwolić by te dziecko umarło. Nie kiedy mogło urodzić się zwyczajnym człowiekiem jak ona. Przecież równie dobrze ona mogła być tym dzieckiem, albo jej maleństwo. Na serio przydało by się jej parę dni wolnego, by naładować baterię, ale komu miało to zostawić. Pierw jak powiedziała będzię musiała znaleźć odpowiedzialnych za tamten błąd.
- Hmm... rozumiem, a udało ci się coś dowiedzieć o jej obecnym życiu. A udało się ostatecznie dowiedzieć się, czy jest jedną z nas czy z nich - zastanowiła się Louanna, bo mieli pogłoski o tym, że jest jedną z nich, ale nie było na to dowodów. Niestety nie mieliśmy pewność czy wie co się stało z jej rodzicami. Pytanie, czy znała prawdę? Ciągle było bez odpowiedzieć, niestety logiczne było, że nie mogła zbyt mocno naciskać na nią skoro była nie ufna.
- Przygotuj teczkę o tym co musi się znaleźć, a nie zawiedziesz się w historii Autumn, będzie wszystko przygotowanie jak najlepiej by nie zbudzać, żadnych wątpliwość. Wiem, że nie należy niczego przyspieszać ani na ciebie na naciskać. Uważam również, że najlepiej będzie, jak Imogen zniknie na jakiś czas - powiedziała do kobiety, bo jeszcze im tego brakowało by ktoś połączył ją GC i doniósł o tym Spiveyowi.
- Nie... im mniej GC będzie wiedziało o tej akcji tym lepiej. Boje się, że nie wszystkim z organizacji możemy ufać. Ponieważ jest tutaj wielu ludzi dla pieniędzy, a takich łatwo przekupić. Najlepiej będzie jak z daleka bd miała na nią oko jakbyś sprawdzała co u niej nie dla nas lecz dla niego. Bądź czy znasz kogoś zewnątrz komu ufasz i on mógłby zbliżyć się do niej - powiedziała Louanna ona zadba o to by ludzie z GC wiedzieli, że Imogen poszła na urlop tylko one w trzy (również Vera, skoro jest przełożoną kobiety) będą znać prawdę.

LOUANNE MARIE - HENNING

[Profil]
  [B-]

Imogen Ruiz

-

urok osobisty/feromony

75%

asystentka Very Neumann

name:

Imogen Ruiz

alias:
Lamia

height / weight:
169 / 52

Wysłany: 2018-10-05, 16:46   

Skinęła głową Louanne na jej słowa, nie mając właściwie nic do dodania. Zgadzała się z nią w temacie szpiegowania i powrotu Autumn, jeśli to mogłoby jakkolwiek pomóc ich sytuacji.
- Nie wiem, czy takie informacje nie znajdują się w aktach Spiveya i jego rodziny. Być może można uzupełnić te akta o imię, którym jego siostra posługuje się obecnie - zasugerowała. W koncu Ester Goth nie moglo byc jej prawdziwym imieniem
- Dziękuję za poświęcony mi czas - uśmiechnęła się do kobiety - Czy ma pani jeszcze jakieś pytania? Jeśli nie, pozwolę sobie nie zajmować pani więcej czasu - w końcu nie spotkały się na ploty przy kawie, a w sprawie wysoce służbowej jakby nie było.

Louanne Marie - Henning

nigdy w życiu

name:

Louanne Marie - Henning

alias:
Prinsessa

height / weight:
159 / 55

Wysłany: 2018-10-07, 18:39   

Na razie powinny skupić się na starszym Spuveyowi niż zajmować się jego siostrą. Puki Esther nie sprawia im kłopotów to niech sobie żyję pod innym nazwiskiem. Jednak Imogen miała rację, że do akt Spiveya trzeba dopisać jej obecne dane i adres zamieszkania.
- Możesz iść i uzupełnić akta o jej dane oraz pamiętaj. Bądź ostrożna w swoim zadaniu. Tym razem nie mam słabego bractwa lecz rządową organizację - powiedziała do niej ku przestrodze, bo rząd dysponował większymi środkami niż jakieś tam bractwo. Po za tym Louanna podejrzewała, że wśród swoich mają szpiega. Informacja o mutantce w ciąży za szybko opuściła te mury, a to jej się nie podobało. Ponieważ znaczyło, że ktoś ma tutaj długi język. Jeśli mieli się podnieść musieli coś z tym zrobić.
- Nie to wszystko... Możesz odejść - powiedziała do niej, bo chyba wszystko było już powiedziane, co miało być. Nie potrzebnie było by przeciągać to spotkanie w nieskończoność.

//zt

LOUANNE MARIE - HENNING

[Profil]
  [B-]

[ ODPOWIEDZ ]