Fight, because you don't know how to die quietly. Win, because you don't know how to lose
Hydrokineza
73%
Łowca
name:
Andrew Joseph Carter
alias:
Drew
height / weight:
178/73
Wysłany: 2018-07-16, 10:59 Drew
Andrew Carter
Drew jest osobą na ogół przyjazną, choć tylko na pozór otwartą. Niewiele mówi o sobie, z reguły bardziej troszczy się o innych. Typ starszego brata, łatwo przychodzi mu "adoptowanie" młodszych od niego osób. Rzadko zależy mu na konfliktach, ale i jemu można zajść za skórę.
pozytywne
Michael Ryan - Mężczyźni znają się jeszcze od młodzieńczych lat, są nierozłączni. Mają na siebie dobry wpływ, Mikey pomaga Drew zrelaksować się i pobawić, zaś Andrew uczy Michaela odpowiedzialności. Są sobie najbliższymi osobami, jakie mają.
Matidle Jane Wallace - Ta dwójka poznała się już w Bractwie po jednym z tych razy, gdy Andrew przesadził z używaniem mocy. Pomimo charakterystycznej dla niej skrytości, Drew udało się wzbudzić u kobiety szacunek i w pewniej dozie zaufanie. Wallace wyraża swoją troskę poprzez karcenie Andrew za każdym razem, gdy mężczyzna trafia do niej przemęczony lub nieprzytomny. Z jednej strony nie ukrywa poirytowania, z drugiej wymaga od Drew przesunięcia się ma szpitalnym łóżku żeby i ona mogła usiąść.
IMI? I NAZWISKO - opis
negatywne
Scarlett Reynolds - To jedna z tych par, które mogłyby zostać przyjaciółmi gdyby nie fakt, że stoją po dwóch przeciwnych stronach barykady. Są rywalami, często muszą walczyć o to, by się nawzajem prześcignąć. Widują się z rzadka, zazwyczaj kiedy jedno próbuje daną grupkę uratować, drugie zaś - wyeliminować. Jedyny szacunek jaki do siebie mają to do umiejętności przeciwnika, ale żadne by się do tego nie przyznało.
IMI? I NAZWISKO - opis relacji
neutralne
W sumie z chęcią podrzucę Ci tu Matyldę, ponieważ też już dość sporo siedzi w Bractwie. Myślę, że u mnie standardowo mogli się poznać w szpitaliku, bo Wallace na początku była sanitariuszką i leczyła ludzi (czasem nawet korzystała ze swojej mocy ).
Fight, because you don't know how to die quietly. Win, because you don't know how to lose
Hydrokineza
73%
Łowca
name:
Andrew Joseph Carter
alias:
Drew
height / weight:
178/73
Wysłany: 2018-07-28, 14:24
Matilde, Scarlett, Co prawda spóźniony, ale przychodzę z już uzupełnionymi propozycjami. Starałem się oddać charakter obu postaci, nie bijcie, jeśli coś jest nie tak W razie czego czekam na możliwe poprawki i oferty
Michael, ja ci nic tu nie poradzę, sam się musisz namyśleć xD
Przynajmniej w drodze do piekła możemy się dobrze bawić
Skrzydła
72%
Brak
name:
Magnus Vulcano
alias:
Freedom
height / weight:
185 /72
Wysłany: 2018-07-28, 21:01
Multikonta: Lucas
Podróżnik w czasie
1 Rok na Giftedach!
Mogłabym podrzucić Magnusa? XD Mieszka koło bractwa więc miło by było jakby do niego dołączył :D Co ty na to? :3
_________________ W mojej głowie tańczą potwory,
nieopisanie straszne zmory,
które umilają moje samotne wieczory
i robią wszystko, co tylko ich mroczne
dusze zapragną, ale dlatego że ja im tak każę...
O całkiem niezły pomysł :D Warunek jest taki, że Drew nie zna jej z imienia i nazwiska. Ona może znać jego jakiś pseudonim albo pełne dane, w sumie jest osobą ściganą przez GC. W każdym razie pasuje :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum